31 Μαρ 2016

Ευχάριστη «βόμβα» από τον Μίνο Ραϊόλα για Πογκμπά

Ακόμη και για ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά μίλησε ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο θέμα του Χένρικ Μκιταριάν.

Ο μάνατζερ του Πογκμπά μίλησε στη Gazzetta dello Sport και άφησε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Γάλλος με τους μπιανκονέρι, οι οποίοι θα είναι και αυτοί που θα αποφασίσουν τι θα γίνει το καλοκαίρι.

«Καλά κάνει η Γιούβε και προγραμματίζει για το καλοκαίρι, αν έρθει μια πρόταση που θα την καλύπτει (τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ), είμαστε στην ίδια γραμμή. Αν όχι, ο Πολ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει. Οχι μόνο αυτό αλλά είμαστε και έτοιμοι να ανανεώσουμε το συμβόλαιο αν θέλει η Γιουβέντους» είπε ο Ραϊόλα, προσθέτοντας ότι «ο Πολ με έχει εντυπωσιάσει αυτά τα χρόνια. Η δύναμη του είναι η ηρεμία του, χάρη στην οποία κατάφερε να ξεπεράσει και την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της φετινής σεζόν».

Κάπου εκεί, μίλησε και για τον Χένρικ Μκιταριάν της Ντόρτμουντ, ο οποίος είναι επίσης πελάτης του και βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στη λίστα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ξέρω ότι αρέσει στον Αλέγκρι και ο Χένρικ θα φορούσε με μεγάλη χαρά τη φανέλα της Γιουβέντους αλλά θα πρέπει να βρεθεί άκρη με τον Τούχελ, ο οποίος δεν θέλει ούτε να ακούει για πώληση του. Αυτό κάνει δύσκολη αυτή την υπόθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου