31 Μαρ 2016

Κιελίνι: Κάνουν απλά θόρυβο όσα λένε για τη διαιτησία

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αδιαφορεί για τις διαμαρτυρίες κάποιων για τη διαιτησία και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει, μετά από δύο δύσκολους μήνες, τους συμπαίκτες του.

«Δυστυχώς οι δύο τελευταίοι μήνες δεν ήταν καλοί και εύκολοι γιατί αναγκάστηκα να λείψω από διάφορα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Είναι δύο μήνες που δεν έχω βοηθήσει την ομάδα αλλά τώρα είμαι καλά και ελπίζω ότι από το Σάββατο θα πάω χωρίς προβλήματα μέχρι το τέλος του Euro» είπε ο Κιελίνι που αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μαξ Αλέγκρι για το σαββατιάτικο ματς με την Εμπολι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βαθμολογική κατάσταση. 

«Είναι πάντα καλό να είσαι μπροστά και να ξέρεις ότι όλα εξαρτώνται από σένα αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Απομένουν οκτώ αγώνες, υπάρχουν δύσκολα εμπόδια και θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σαν τελικό. Αυτό ήταν πάντα το μυστικό μας και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε και τώρα την κατάσταση».

Κάπου εκεί, σε ερώτηση για την διαιτησία, λόγω του ματς με την Τορίνο, ο Κιελίνι θέλησε να κλείσει αυτό το θέμα και έδωσε... ραντεβού για τις 25 Απριλίου.

«Οι διαιτητές; Αυτά είναι απλά λόγια... Λόγια που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα ΜΜΕ για να κάνουν θόρυβο. Η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους έχει αποδείξει ότι είναι η πιο δυνατή και αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Η Νάπολι κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι. Οπως και να έχει, μετά την 25 Απριλίου, όταν υπάρχουν τα Φιορεντίνα-Γιουβέντους και Ρόμα-Νάπολι, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την έκβαση της μάχης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου