19 Μαρ 2016

Αλεξ Σάντρο: Πάμε να πάρουμε το δικό μας «κλάσικο» και για τους τιφόζι

Για την ιδιαιτερότητα ενός Τορίνο-Γιουβέντους μίλησε ο Αλεξ Σάντρο.

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στο Καμπιονάτο», είπε αρχικά ο αμυντικός των μπιανκονέρι για να προσθέσει: «Είναι ένα άλλο “κλάσικο”. Ένα ματς ιδιαίτερο για τους τιφόζι αλλά και για τους ποδοσφαιριστές».

Βέβαια, ο Αλεξ Σάντρο ξέρει πως το ντέρμπι, όσο ιδιαίτερο κι αν είναι, θα δώσει τους ίδιους πόντους όπως όλες οι αναμετρήσεις. «Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο και να τους πάρουμε».

Για το ρεκόρ που κυνηγάει να σπάει ο Τζίτζι και να γίνει τερματοφύλακας που θα έχει κρατήσει το «μηδέν» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ο Σάντρο είπε: «Εύχομαι όχι μόνο να σπάσει το ρεκόρ αλλά να το μεγαλώσει και να τελειώσει το ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ».

Σε σχετική ερώτηση για τη βαριά φανέλα της ομάδας, τοποθετήθηκε λέγοντας: «Έχω μάθει ήδη τόσα πολλά στη Γιούβε. Αυτή η σεζόν είναι τόσο σημαντική για μένα. Φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους, κουβαλάς ένα σήμα το οποίο είναι γνωστό παγκοσμίως. Είναι μια πολύ σημαντική φανέλα, μια φανέλα που αντιπροσωπεύει όλους τους οπαδούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου