19 Μαρ 2016

Μπονούτσι: Δεχτήκαμε ένα χαστούκι αλλά θα βγούμε πιο ισχυροί

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν, ο Λεονάρντο Μπονούτσι πιστεύει πως η Γιουβέντους έκανε ένα βήμα μπροστά.

Η Γιουβέντους καλείται να αφήσει πίσω το ματς του Champions League και να επικεντρωθεί στους στόχους που μπορεί να διεκδικήσει: το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Την Κυριακή το μεσημέρι (4 ώρα Ελλάδας), οι μπιανκονέρι παίζουν εκτός έδρας μέσα στην πόλη τους.

Ο Μπονούτσι τοποθετηθεί λιγότερο για το ντέρμπι Ντέλα Μόλε που ακολουθεί, και είπε  περισσότερα για την αναμέτρηση της Ευρώπης: «Δείξαμε ότι έχουμε την προσωπικότητα όπως μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπάγερν. Επρεπε να ήμασταν στους “8” της διοργάνωσης αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο Το ποδόσφαιρο αποφασίζει πως μία μπαλιά στο 90’ μπορεί να καθορίσει την τύχη σου».

«Η Γιουβέντους θα βγει πιο ισχυρή από το χαστούκι που δέχτηκε. Είμαι ακόμη περισσότερο πεπεισμένοι για τις δυνατότητές μας», πρόσθεσε ο αμυντικός της Γιούβε και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι το ντέρμπι του Τορίνο. Είμαστε τυχεροί που ακολουθεί ένα τόσο σημαντικό ματς γιατί ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στη Ρώμη να πάρουμε το κύπελλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου