25 Μαρ 2016

Στουράρο: Κάναμε μια φανταστική ανατροπή, είναι εύκολο να κάνεις κριτική

Για τις αλλαγές στο Μόναχο αλλά και για την μάχη του πρωταθλήματος, μίλησε ο Στέφανο Στουράρο.

Ο νεαρός Ιταλός χαφ πέρασε ως αλλαγή και στα δύο ματς με την Μπάγερν αλλά με αντίθετα αποτελέσματα. Στο Τορίνο ήταν πολύ καλός και έβαλε και το γκολ της ισοφάρισης, στο Μόναχο ήταν κακός. Θέση για το θέμα πήρε και ο ίδιος, τελικά, μιλώντας στο Sky Italia.

«Πολύ κρίμα για την ήττα αλλά δεν φταίνε οι αλλαγές για αυτό. Πριν 15 μέρες οι ίδιες, πάνω-κάτω, αλλαγές βοήθησαν ώστε το 0-2 ισοφαρίσουμε. Οποιος είναι εκτός, βέβαια, έχει την άποψή του και την λέει αλλά είναι πάντα εύκολο να μιλάς και να κάνεις κριτική». είπε αρχικά ο Στουράρο και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα έχει κάνει ως τώρα -και πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος- η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα.

«Δεν αρχίσαμε καλά, ίσως λόγω της απειρίας πολλών από εμάς, ίσως επειδή είχαν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Με τον χρόνο, όμως, η ομάδα βελτίωσε την φυσική κατάσταση της, έκανε μια φανταστική ανατροπή στη βαθμολογία και τώρα δεν θέλουμε να μας γλιστρήσει το πρωτάθλημα. Θα είναι φανταστικό να το κατακτήσουμε και να μπούμε στην ιστορία της Γιουβέντους. Το πρωτάθλημα πάντως είναι ανοιχτό και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ποτέ, μπορεί να πάει και μέχρι την τελευταία αγωνιστική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου