29 Μαρ 2016

Οι κρίσιμοι μήνες για το μέλλον και τον ρόλο του Πολ Πογκμπά

Για τους ιδιαίτερα σημαντικούς επόμενους μήνες για τον Πολ Πογκμπά, γράφει η Gazzetta dello Sport.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γάλλος είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς ήρθε η ώρα που θα πρέπει να δείξει κάποια πράγματα και πάνω από όλα ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης που όλοι περιμένουν.

Αυτό του ζητάνε τα γαλλικά ΜΜΕ και ειδικά η L' Equipe, γράφει η Gazzetta dello Sport, αυτό του ζητάνε και οι άνθρωποι της Γιουβέντους καθώς μπαίνουμε στο τελικό σπριντ και η ομάδα κυνηγάει το δεύτερο σερί νταμπλ.

Στο κείμενο τονίζεται ότι οι μήνες που απομένουν ως το τέλος της σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και αυτό το έχει αντιληφθεί και ο Πογκμπά καθώς θέλει να είναι σε φουλ φόρμα όταν θα αρχίσει το Euro.




Ενα Euro που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά, με τους μπιανκονέρι, λέει το σχετικό άρθρο, να μην επιθυμούν την πώληση του, παρά μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος. Και σε μια τέτοια περίπτωση, τα 100 εκατ. ευρώ θα είναι το μίνιμουμ ποσό που θα πρέπει να μπει στο ταμείο της Γιουβέντους.

Το κείμενο της Gazzetta dello Sport αναφέρει την κριτική που έγινε τις τελευταίες μέρες από την L' Equipe στον Πογκμπά, τον οποίο κατηγόρησε για την εμφάνιση του κόντρα στην Ολλανδία, τονίζοντας ότι δεν ανέλαβε ηγετικό ρόλο.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, πάντως, τον υπερασπίστηκε λέγοντας πως «δεν χρειάζεται να βάζει 2-3 γκολ σε κάθε ματς για να είναι καλός» και η Gazzetta dello Sport συμπληρώνει ότι συνεχώς τον υπερασπίζεται και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως δείχνουν και οι αριθμοί...

Ο Πογκμπά είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές στη φετινή Γιούβε με 41 και από την Κυριακή θα είναι με 42 στην κορυφή, μαζί με τον Μπονούτσι (τιμωρημένος).

Παράλληλα, αναφέρει το κείμενο, χρειάζεται άλλα δύο γκολ για να φτάσει στα 10 και να ισοφαρίσει την καλύτερη του επίδοση ως μπιανκονέρο (πέρυσι), καταλήγοντας με την επισήμανση ότι η φετινή άνοιξη θα είναι πιο καυτή από ποτέ για τον Γάλλο, ο οποίος καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένος, την ίδια ώρα που ο ευρωπαϊκός Τύπος έχει στήσει έναν τρελό χορό εκατομμυρίων ευρώ γύρω από το όνομα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου