28 Μαρ 2016

Η… αποκάλυψη της L' Equipe για τον Πογκμπά που είχε δημοσιευθεί στο forzajuve.gr από τον... Αύγουστο

Μια πολύ μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για τον Πολ Πογκμπά απέρριψε η Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Το ρεπορτάζ της L' Equipe υποστηρίζει ότι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού, οι Λονδρέζοι χτύπησαν την πόρτα των μπιανκονέρι για τον Γάλλο μέσο, προσφέροντας... 95 εκατ. ευρώ. Πρόταση που είναι πολύ κοντά στο ποσό εκκίνησης που έχει ορίσει η Γιούβε για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι η πρόταση μπορεί να κάλυπτε τις απαιτήσεις των μπιανκονέρι, το θέμα δεν προχώρησε. Και δεν προχώρησε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επειδή τόσο η Γιουβέντους όσο και ο Πογκμπά θεώρησαν ότι δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια μεταγραφή στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το σημερινό θέμα της L' Equipe, βέβαια, δεν αποτελεί κάποια είδηση. Την ίδια ακριβώς είδηση είχε δημοσιεύσει η El Mundo Deportivo τον Αύγουστο και σε είχε μεταφέρει τότε το forzajuve.gr με τίτλο Αν αληθεύει αυτή η είδηση είναι καλύτερη και από μεταγραφή (δείτε εδώ το σχετικό θέμα). Μια είδηση που είχε… επικυρωθεί και μετέπειτα από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Και θεωρούμε αρκετά σημαντικό, για την ενημέρωση των τιφόζι και φίλων της Γιουβέντους στην Ελλάδα, πως το θέμα που δημοσίευσε πριν κάποιες ώρες μια μεγάλη γαλλική εφημερίδα, είχε καλυφθεί-αναπαραχθεί από το forzajuve.gr και τη Famiglia Bianconera πριν από εφτά μήνες.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2015/08/blog-post_39.html
Αν αληθεύει αυτή η είδηση είναι καλύτερη και από μεταγραφή. Η ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Γιουβέντους αρνήθηκε πρόταση πώλησης του Πολ Πογκμπά στην Τσέλσι. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου