27 Μαρ 2016

Αυτές είναι οι τρεις μεταγραφικές επιθυμίες του Αλέγκρι

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαξ Αλέγκρι είναι θέμα ημερών και η Gazzetta dello Sport εστιάζει στις μεταγραφικές επιθυμίες του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, η συμφωνία ανάμεσα στη Γιουβέντους και τον Αλέγκρι προβλέπει συμβόλαιο ως το 2018 με οψιόν ανανέωσης για το 2019 ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέβουν στα 5 εκατ. ευρώ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρεται ότι για τον Αλέγκρι το θέμα δεν είναι τόσο οι δικές του απολαβές όσο το να γίνουν πράξη οι επιθυμίες του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ειδικά αυτή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς στο 4-3-1-2.

Η Gazzetta dello Sport, μάλιστα, αναφέρει τρία ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, τα αναφέρει με τη σειρά προτεραιότητας που έχει δώσει ο Αλέγκρι και παρουσιάζει και τα δεδομένα για τον καθένα.

Χένρικ Μκιταριάν
Ο 27χρονος Αρμένιος της Ντόρτμουντ, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος, φέρεται να αποτελεί τον πρώτο στόχο του Αλέγκρι. Εχει συμβόλαιο ως το 2017 και αυτό ευνοεί όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ενώ θετικό για την Γιουβέντους είναι το γεγονός ότι μάνατζερ του είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Μπορούσια θέλει τουλάχιστον 28 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του.

Ισκο
Ο Αλέγκρι ποτέ δεν έχει κρύψει την μεγάλη εκτίμηση του στον 23χρονο Ισπανό, ο οποίος είναι πλέον θετικός στο να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Εχει συμβόλαιο ως το 2018 και η Ρεάλ θέλει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ για την πώληση του. Πριν λίγες μέρες, όχι στην Gazzetta dello Sport, γράφτηκε σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Γιουβέντους μπορεί να σκεφτεί την πώληση του Πογκμπά στην Ρεάλ αν η πρόταση είναι η εξής: Αφαίρεση της ρήτρας για τον Μοράτα (να παραμείνει δηλαδή 100% στη Γιούβε), πώληση του Ισκο και 40 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

Οσκαρ
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος της Τσέλσι ακούστηκε και το περασμένο καλοκαίρι αλλά στο Τορίνο δεν είναι και... τρελοί για αυτόν. Εχει συμβόλαιο ως το 2019, οι Λονσρέζοι θέλουν περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ (υπερβολικό) και θα πρέπει να περιμένουν για να δουν τι θα αποφασίσει για αυτόν ο Αντόνιο Κόντε.


4 σχόλια:

  1. Για τον Όσκαρ έχουμε ακούσει. Αλλά για Μκιταριάν;;
    Περίμενα να δω τον Γκουντογκαν που το έχουν αναφέρει και πολλές φορές.
    Αλλά απο την άλλη ακούω Καβάνι, όλους τους παραπάνω μου φαίνεται δύσκολο να σπρώξει τόσα λεφτά η κυρία. Μακάρι όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως πολλά γράφονται και άλλο τόσα λέγονται. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως όλοι αυτοί είναι πραγματικοί στόχοι. Για να δούμε. Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι φαντάζει αρκετά μακρύ…
      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Μικιταριαν και Καβανι ανεβαινουμε επιπεδο +ένα στόπερ +ένα δεξί μπακ και ειμαστε Καλα.

    Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καβάνι θα κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ντιμπάλα. Και παρατηρούμε με απορία, διαβάζοντας σχόλια στο facebook, πως μερικοί Γιουβεντίνοι τον θεωρούν… τελειωμένο.
      Forza Juve!

      Διαγραφή