30 Μαρ 2016

Πώς μπλέκουν την Μπάγερν με τον Μοράτα και η σχέση Κομάν-Μπενάτια

Αν και είναι αρκετά νωρίς, με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελική ευθεία, να υπάρχουν οι ευρωπαϊκοί αγώνες αλλά και το επικείμενο Euro, οι μεταγραφικές εξελίξεις δίνουν και παίρνουν στα διεθνή ΜΜΕ.

Και όσο το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών είναι αβέβαιο, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον Μοράτα, τόσο θα γράφονται ένα σωρό υποθετικά σενάρια.

Το τελευταίο ρεπορτάζ που έχει την υπογραφή της La Stampa (αξίζει να θυμίσουμε πως η εφημερίδα ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι) αναφέρει πως η Μπάγερν «ερεύνησε» μέσω κρούσης της στη Γιουβέντους αν είναι διαθέσιμος ο Αλβαρο Μοράτα.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως οι Γερμανοί θέλουν να διαπραγματευτούν μέσω του Μεχντί Μπενάτια την αγορά του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Οι Βαυαροί θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αλλά θα πρέπει να καταβάλουν στη Γιουβέντους 20 εκατ. ευρώ.

Χρησιμοποιώντας τον Μπενάτια, θα επιχειρήσουν να κατεβάσουν το κόστος για τον Κομάν.


2 σχόλια:

  1. Τελικα με τον Κομαν τη συμβαινει?
    Ειναι στο χερι της Μπαγερν αν θα καταβαλει 20 και θα τον παρει?
    Ή μηπως πρεπει να υπαρξει και συγκαταθεση της Γιουβε?
    Admin μπορεις να μ εξηγησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάνω-κάτω όπως η τριγωνική σχέση Γιούβε-Μοράτα-Ρέαλ. Υπάρχει ρήτρα που αν την ενεργοποιήσει η Μπάγερν και θέλει ο Κομάν, τον αγοράζει.

      Διαγραφή