Σελίδες

Ποιος παίκτης της Γιουβέντους είχε νοικιάσει το σπίτι του στον Τσίρο Ιμόμπιλε όταν έπαιζε στην Τορίνο;

Για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, κάποτε, η Γιουβέντους ήταν το… δεύτερό του σπίτι.

Οχι μόνο, γιατί ο επιθετικός της Τορίνο μεγάλωσε στους νέους της Κυρίας (πήρε το βάπτισμα του πυρός και στην πρώτη ομάδα), ούτε μόνο γιατί ήταν σε καθεστώς συνιδιοκτησίας ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τη γκρανάτα.

Λίγοι γνωρίζουν ή θυμούνται πως ακόμη και η οικία στην οποία διέμενε πριν περίπου τρία χρόνια ήταν ασπρόμαυρου χρώματος.

Στις αρχές Ιουλίου του 2014, για την ακρίβεια οπότε και ο Ιταλός στράικερ πήρε μεταγραφή από τη Τζένοα στη Τορίνο δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του να ψάξει σπίτι καθώς έπρεπε να φύγει σε προετοιμασία με την νέα του ομάδα.


Εκείνες τις μέρες, λοιπόν, είχε απευθυνθεί στον πρώην συμπαίκτη του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος του νοίκιασε ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στην καρδιά της πόλης.

«Βλέπω συνέχεια τον Ρομπέρτο Μπέτεγκα, αλλά δεν τολμώ να τον χαιρετίσω καθώς πιθανότατα να μην ξέρει ποιος είμαι» είχε δηλώσει τότε ο Ιμόμπιλε για τον «Μπόμπι-γκολ» που έμενε στη γειτονιά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...