21 Μαρ 2016

Η «πληρωμένη» απάντηση του Ντιμπάλα στους Ισπανούς που ήθελαν να τον… μπλέξουν σε μεταγραφικά σενάρια

Οι Ισπανοί ρώτησαν τον Πάουλο Ντιμπάλα για την Μπαρτσελόνα και αυτός έδωσε την απάντηση που έπρεπε.

Δεν είναι κρυφό ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν τον Αργεντίνο άσο, ο οποίος σύντομα θα είναι ο καλύτερος όλων, προβλέπουν άπαντες. Αυτή που τον χαίρεται όμως και θα συνεχίσει να τον χαίρεται για πολλά χρόνια είναι η Γιουβέντους, η οποία έδωσε 40 εκατ. ευρώ στην Παλέρμο για να τον κάνει δικό της. Κάτι που ήταν επιθυμία και του ίδιου καθώς δηλώνει συνεχώς ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και το ίδιο έκανε και σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ.

Η ερώτηση που δέχθηκε ήταν για την Μπαρτσελόνα, καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον μπλέξουν σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο ίδιος έδωσε την κατάλληλη απάντηση.

«Η Μπαρτσελόνα έχει τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου αυτή την στιγμή αλλά εγώ είμαι στη Γιουβέντους και αυτό είναι ένα όνειρο. Το να φτάσω σε μια τέτοια ομάδα ήταν πάντα όνειρο για μένα. Δεν μπορώ να χαλαρώσω όμως γιατί όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η Γιούβε πρέπει να δουλεύεις πάντα» ήταν τα λόγια του Ντιμπάλα, ο οποίος αφού δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει πει τα καλύτερα για τον ίδιο, αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Αλβαρο Μοράτα.

«Είναι σπουδαίος τύπος, φίλος μου. Μιλούσαμε πριν καν υπογράψω στη Γιούβε, έχουμε πολύ καλή σχέση. Σε ένα Γιουβέντους-Παλέρμο μου είχε ρίξει μια δυνατή κλωτσιά και του το θυμίζω μερικές φορές γιατί του είχα πει ότι θα του το ανταποδώσω. Ηταν πάνω στη φάση βέβαια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου