29 Μαρ 2016

Τα σχέδια για τη νέα Γιουβέντους σύμφωνα με το Sky Italia

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Sky Italia έκανε μια πρώτη εκτίμηση για διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν ή μπορεί να ενδιαφέρουν την Γιουβέντους.

Στην απογευματινή εκπομπή για τα μεταγραφικά όλων των ομάδων, οι δημοσιογράφοι του Sky Italia προσπάθησαν να κάνουν μια πρώτη προσέγγιση για τα νέα της Γιούβε.

Χωρίς, φυσικά, να μπορεί κανένας, ούτε καν ο Μπέπε Μαρότα, να βάλει το χέρι του στη φωτιά για οτιδήποτε καθώς ακόμη δεν έχει βγει ο Μάρτιος και ως γνωστόν, από σενάρια άλλο τίποτα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού...

Ας δούμε, όμως, τι ανέφερε το Sky Italia για διάφορα θέματα.

1. Για τον Πολ Πογκμπά, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Γιουβέντους δεν έχει πρόθεση πώλησης ενώ και ο Γάλλος δεν έχει εκφράσει επιθυμία αποχώρησης. Οι μπιανκονέρι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τι θα γίνει και θα μπουν σε σκέψεις πώλησης μόνο αν μιλάμε για πρόταση τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ.

2. Σε περίπτωση πώλησης του Πογκμπά, προφανώς η Γιούβε θα χρειάζεται ένα χαφ. Προς το παρόν παίζει το όνομα του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος μπορεί να είναι μια κίνηση ανεξάρτητη από την περίπτωση Πογκμπά, αλλά υπάρχει και το όνομα του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Βέλγος χαφ της Ρόμα θα απασχολήσει σοβαρά τους μπιανκονέρι μόνο αν πουληθεί ο Πολ. Πλην της Γιούβε, για τον Ναϊνγκολάν ενδιαφέρεται φυσικά και η... Τσέλσι.

3. Ο Ισκο είναι στη λίστα της Γιουβέντους αλλά και σε αυτή της Μάντσεστερ Σίτι. Ο ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή δίνει προτεραιότητα στην Ρεάλ αλλά αν αποφασιστεί η πώληση του, οι μπιανκονέρι θα μπουν δυνατά στη μάχη της απόκτησης του.

4. Για τον Αλβαρο Μοράτα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, μέσα στον Απρίλιο, οι συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Επιθυμία της Γιουβέντους είναι να διατηρήσει τον Αλβαρο και γι' αυτό υπάρχει ως σκέψη να δώσει ένα ποσό στους Ισπανούς προκειμένου να βγει από τη μέση, να ακυρωθεί, η ρήτρα επαναγοράς που έχουν οι Μαδριλένοι. Αν δεν υπάρξει συμφωνία και ο Μοράτα επιστρέψει στην Ρεάλ, η Γιουβέντους θα κινηθεί για Εντινσον Καβάνι ή Καρίμ Μπενζεμά.

5. Ο Ντομένικο Μπεράρντι αρέσει αρκετά και τις τελευταίες μέρες φαίνεται πιο πιθανό να δώσει τελικά η Γιούβε τα 25 εκατ. ευρώ στη Σασουόλο και να προχωρήσει στην απόκτηση του, κλείνοντας αυτό το θέμα.

6. Ο Μάρτιν Κάσερες είναι όλο και πιο μακριά από το Τορίνο καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πεδίο επαναπροσέγγισης με τον μάνατζερ του και ήδη ακούγεται το όνομα του Σίμε Βρσάλικο της Σασουόλο, που είναι στη λίστα και της Μπαρτσελόνα, για την αντικατάσταση του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου