25 Μαρ 2016

Πότε επιστρέφει ο Μαρκίσιο

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο απέχει από τις επίσημες δραστηριότητες λόγω τραυματισμού. Εχασε το κρίσιμο ματς με την Μπάγερν, αυτό με την Τορίνο, και είναι εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε να παίζει απέναντι στην Εμπολι.

Ο Ιταλός μέσος απουσιάζει και το κέντρο της ομάδας είναι «φτωχότερο» καθώς ο Κλαούντιο είναι βασική μονάδα της φετινής Γιουβέντους.

Εχοντας χάσει σημαντικό μέρος προπονήσεων που τον έχει αναγκάσει να μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση, ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι τον περιμένει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν, ένα από τα λίγα «δυνατά» ματς που έχουν μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το calciomercato.com αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως η συμμετοχή του απέναντι στους ροσονέρι δε θεωρείται σίγουρη. Και αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι έτοιμος με την Εμπολι και ακόμη κι αν δηλώσει «παρών» για τη Μίλαν, θα εξαρτηθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ο Αλέγκρι μας έχει αιφνιδιάσει σε τέτοιου είδους συμμετοχές. Ο Μάντζουκιτς έπαιξε με την Μπάγερν ενώ δεν ήταν έτοιμος και ο Ντιμπάλα με την Τορίνο ενώ όλα τα ρεπορτάζ τον έδιναν εκτός ενδεκάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου