24 Μαρ 2016

Η φόρμουλα της Γιούβε για να κρατήσει τον Μοράτα

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αλβαρο Μοράτα και φέρεται να έχει βρει έναν τρόπο για να το επιχειρήσει.

Ο Ισπανός φορ έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τους μπιανκονέρι αλλά το μέλλον του εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την Ρεάλ, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του.

Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν χρήση αυτής στο τέλος της σεζόν αλλά τα σενάρια που τους θέλουν να επιθυμούν να αγοράσουν τον Μοράτα για να τον πουλήσουν, περιπλέκει τα πράγματα.

Ο 23χρονος φορ θα συζητήσει σοβαρά για επιστροφή του στην Ρεάλ μόνο αν υπολογίζεται και η Γιουβέντους θέλει να πατήσει πάνω στο γεγονός ότι είναι μια χαρά στο Τορίνο και έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, βγάζοντας από το παιχνίδι την Ρεάλ. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Σύμφωνα με το Sky Italia, δίνοντας στους Μαδριλένους ένα ποσό της τάξης των 15-20 εκατ. ευρώ.

Με αυτό το ποσό, το οποίο ουσιαστικά θα προστεθεί στα 30 (της ρήτρας) που δεν θα δώσει (σε μια τέτοια περίπτωση) η Ρεάλ, θα πιάσει τα... 50 και θα ζητήσει να αφαιρεθεί από το συμβόλαιο του παίκτη η οψιόν αγοράς των Μαδριλένων.

Σενάρια προς το παρόν αλλά σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα αφού όπως είπε και ο Μπέπε Μαρότα, θα πρέπει να αρχίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι συζητήσεις των δύο ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου