24 Μαρ 2016

Πώς έχει η συνολική κατάσταση με τους τραυματίες της Γιούβε

Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά θέματα τις τελευταίες μέρες, ας δούμε πώς έχει η κατάσταση με τους τραυματίες της Γιουβέντους.

α ευχάριστα έρχονται από την Αργεντινή καθώς ο Τάτα Μαρτίνο αποφάσισε όχι μόνο να μην χρησιμοποιήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα στα δύο ματς που έχουν να δώσουν αλλά του έδωσε και την άδεια να επιστρέψει στο Τορίνο.

Ετσι, ο Πάουλο όχι μόνο δεν θα ρισκάρει παίζοντας δύο αγώνες της Αργεντινής αλλά θα γυρίσει και στη βάση του για να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του ιατρικού τιμ των μπιανκονέρι.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένονται αναλυτικές εξετάσεις για τον Αντρέα Μπαρτσάλι που έφυγε από την εθνική Ιταλίας λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι ενώ δεν προκαλεί ανησυχία, προς το παρόν τουλάχιστον, η περίπτωση του Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της εθνικής Ελβετίας.

Τέλος, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα είναι στη διάθεση του Μαξ Αλέγκρι για το ματς με την Εμπολι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ πολύ καλά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Κλαούντιο Μαρκίσιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου