19 Μαρ 2016

Αποκάλυψη από την Tuttosport με τα σχέδια της διοίκησης για τον Πογκμπά

Ένα πρωτοσέλιδο θέμα που θα φέρει αναταράξεις παρουσιάζει σήμερα η Tuttosport, η εφημερίδα του Τορίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γιουβέντους σχεδιάζει να πουλήσει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο τον Πολ Πογκμπά και να ρίξει τα χρήματα που θα πάρει από τον Γάλλο σε μεταγραφές.

Η διοίκηση, σύμφωνα με την Tuttosport, εκτιμά πως η τιμή του Πογκμπά (στα 100 εκατ. ευρώ) έχει φτάσει στο απόγειό της και δεν πρόκειται να ανέβει. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι να τον αγοράσουν. Ενδεικτικά αναφέρει τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα που η Γιουβέντους αποκλείστηκε από το Champions League, η διοίκηση σχεδιάζει την ομάδα που θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι τελευταίες δύο χρονιές (στον τελικό πέρσι και η εμφάνιση στο Μόναχο φέτος) δεν έχει ανοίξει μόνο την όρεξη στους μπιανκονέρι αλλά έχει δώσει πίστη για αυτόν τον στόχο.



Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Και η ενίσχυση χρειάζεται χρήματα. Χρήματα που θα βρεθούν από την πώληση του Πολ Πογμπά, όπως γράφει η Tuttosport του Σαββάτου. Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας πως η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσφέροντάς του περισσότερα όπλα στη μάχη της Ευρώπης.

Ο Ισκο της Ρεάλ είναι ένα όνομα που θέλει ο Ιταλός προπονητής για τη θέση του κέντρου. Σκοράρει, δημιουργεί παιχνίδι, μοιράζει ασίστ. Πράγματα που λείπουν φέτος από τη μεσαία γραμμή της Γιούβε. Η εφημερίδα θεωρεί πως με 40-45 εκατ. ευρώ, η Γιούβε μπορεί να τον κάνει δικό της.

Στην επίθεση, ο Εντινσον Καβάνι είναι μια πολύ καλή περίπτωση και έχει απασχολήσει και στο κοντινό παρελθόν τη Γιούβε. Το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει πως θα χρειαστούν πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα για να αφήσει τη Γαλλία για το Τορίνο.



3 σχόλια:

  1. Καλύτερα πογκμπα παρά ισκο και καβανι... Ήδη έφυγαν Πίρλο και Βιντάλ πέρσι εάν φύγει και ο πογκμπα φέτος χάνουμε πολύ σε ποιότητα εκτός εάν έρθει ο γκουιντογκαν πράγμα λίγο δύσκολο ο οποίος και πάλι δεν συγκρίνεται με πογκμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια παροιμία στο ..χωριό μου λέει: σκότωσε την σκύλα και κράτησε τα κουτάβια(κτάβια) Με τέτοιες κινήσεις θα γίνει ξανά η ομάδα....του 2007-2011 που ΠΗΡΑΜΕ πάρα πολλούς .....τίτλους κι όλος ο ποδισφαιρικός πλανήτης μιλούσε για ΜΑΣ!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή