27 Μαρ 2016

Ποιοι είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα γίνει «μάχη» ανάμεσα σε Κόντε και Γιουβέντους

Ετοιμοι για... μάχη με τον Αντόνιο Κόντε είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Από την αρχή φαινόταν ότι οι δρόμοι των μπιανκονέρι και του πρώην προπονητή τους θα διασταυρώνονταν κάπου, στον μεταγραφικό τομέα, μετά την συμφωνία του με την Τσέλσι.

Στην Αγγλία, βέβαια, το τελευταίο 24ωρο έχουν κυκλοφορήσει σενάρια για προσπάθεια της Μίλαν να μπει σφήνα αλλά όλοι θεωρούν δεδομένο ότι ο Κόντε θα αναλάβει τους Λονδρέζους.

Και ήδη, όπως γράφει η Corriere dello Sport, υπάρχουν αρκετά μέτωπα με την Γιούβε...

Χουάν Κουαδράδο
Ο δανεισμός του στη Γιουβέντους ήταν μονοετής, για 2 εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται οψιόν αγοράς. Ο Μπέπε Μαρότα πριν μήνες είχε ουσιαστικά συμφωνήσει με την Τσέλσι για την απόκτηση του αντί 20 εκατ. ευρώ αλλά η πρόσληψη Κόντε τα αλλάζει όλα. Ο νέος προπονητής έχει σε εκτίμηση τον Κουαδράδο και φέρεται να έχει ανάψει «κόκκινο» σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για την μεταγραφή του Κολομβιανού στη Γιούβε.

Λεονάρντο Μπονούτσι
Οι Αγγλοι λένε ότι είναι το πρώτο όνομα που ζήτησε ο Κόντε από την διοίκηση της Τσέλσι, προκειμένου να φτιάξει γύρω από αυτόν την άμυνα. Από την Γιουβέντους, όπως γράφει και η Corriere dello Sport, έχει σταλεί ήδη άκυρο προς την Τσέλσι. Ο Μπονούτσι δεν πωλείται και ο Κόντε θα πρέπει να ψάξει αλλού για αμυντικό.




Πολ Πογκμπά
Το όνομα του έπαιζε για την Τσέλσι, όπως παίζει για όλες τις ομάδες, ακόμη κι όταν δεν υπήρχε καν ως σενάριο ότι θα πάει εκεί ο Κόντε. Λογικό, επομένως, να παίζει και τώρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας θέλει τον Γάλλο και είναι αποφασισμένος, λένε, να τον ψήσει προσωπικά για να πιέσει για μεταγραφή του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ειδικά για την Τσέλσι, η Γιουβέντους δεν πρόκειται να κάνει πίσω στις απαιτήσεις της ενώ έπαιξε και σενάριο ότι ενδέχεται να ζητήσει, προφανώς για να μπουν αμέσως τέλος στις συζητήσεις, ανταλλαγή με τον Αζάρ.

Εντίνσον Καβάνι
Και φτάνουμε στον Ουρουγουανό φορ... Ο «Matador» είναι η βασική επιλογή της Γιούβε για την επίθεση και ο Μπέπε Μαρότα δουλεύει εδώ και μήνες, ανεπίσημα, για να στρώσει το έδαφος. Αυτό το έδαφος που θέλει να το... ξεστρώσει η Τσέλσι αφού ο Κόντε φέρεται να έχει ζητήσει συγκεκριμένα τον Καβάνι για την επίθεση της ομάδας του...


3 σχόλια:

  1. Ο Μπονουτσι βρισκεται στα χερια μας και νομιζω οτι ο ιδιος ειναι καλα
    στη Γιουβε.Ο Κουαντραδο ειναι εξαιρετικο εργαλειο και πρεπει να παραμεινει!Εδω το πανω χερι εχει η Τσελσι αλλα θα μετρησει κυριως η επιθυμια του ποδοσφαιριστη!Και νομιζω οτι δεν ειναι αρνητικος στο να μεινει!Ο Πογμπα ειτε φυγει ειτε μεινει η Γιουβε θα ειναι κερδισμενη!Ειτε μενει ενας παικτης τεραστιας κλασης ειτε βαζουμε στα ταμεια 100 ελπιζω μυρια και κινουμαστε!Παντως η Γιουβε πλεον εχει επιστρεψει για τα καλα και πρεπει να ανεβασει το επιπεδο ακομα περισσοτερο ωστε να παρει αυτο που εχει δειξει οτι καλλιστα μπορει!Και μιλαω για το Τσ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόσωστη τοποθέτηση. Συμφωνούμε σε όλα, ειδικά στη φράση: «Είτε μείνει είτε φύγει ο Πογκμπά η Γιούβε θα είναι κερδισμένη».
      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Για εμένα πρέπει να μείνει...είναι ένα άτομο πιάνει μια θέση στο γήπεδο και αποδίδει πάρα πολύ...αν πουληθεί θα πάρεις βαριά 3 που θα του βάλεις;;;αφού η γιουβέ έχει λεφτά και τα οικονομικά είναι μια χαρά η νέα γιουβέ πρέπει να χτιστεί πάνω του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή