25 Μαρ 2016

Ερνάνες: Καθόλου τύψεις, ψηλά το κεφάλι και σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο Champions League

Ετοιμος για το τελικό σπριντ της σεζόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δηλώνει και ο Ερνάνες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους και αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας, στη μάχη του τίτλου, στη νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν οι μπιανκονέρι στα τελευταία ματς αλλά και στον αποκλεισμό από την Μπάγερν στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνάνες.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα: «Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, όλα πήραν τον δρόμο τους. Προσαρμόστηκα μια χαρά και είμαι χαρούμενος εδώ στο Τορίνο και νομίζω πως αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, βρήκαμε τον σωστό ρυθμό, τη σωστή νοοτροπία. Τώρα, όμως, θα πρέπει να δείξουμε όλη την δύναμη μας γιατί οι μεγάλοι αθλητές φαίνονται στο τελικό σπριντ. Απομένουν οκτώ αγωνιστικές συν τον τελικό του κυπέλλου και πρέπει να φορτσάρουμε ακόμη περισσότερο για να τερματίσουμε μπροστά από όλους».




Για την μάχη του τίτλου: «Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι ισορροπημένο ως το τέλος γιατί οι ομάδες που ακολουθούν τα πάνε καλά ενώ ο τελικός του κυπέλλου είναι ένα ματς και σε ένα ματς μπορούν να γίνουν όλα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με στυλ και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Για το ματς με την Εμπολι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Το παιχνίδι με την Εμπολι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την σωστή νοοτροπία γιατί τώρα απαγορεύεται να γίνει το παραμικρό λάθος. Στην Ιταλία κανένα ματς δεν το παίρνεις ή το χάνεις πριν το παίξεις, πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Για τον αποκλεισμό από την Μπάγερν και το Champions League:
«Δεν πρέπει να έχουμε τύψεις αλλά να ξέρουμε ότι το παίξαμε στα ίσα. Ηταν μια ισορροπημένη μάχη και η Μπάγερν ειλικρινά δεν με ανησυχούσε πολύ γιατί πίστευα ότι θα προκριθούμε στο Μόναχο. Το ματς, τελικά, εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε αλλά μάθαμε πολλά σε αυτούς τους αγώνες. Καθόλου τύψεις, ψηλά το κεφάλι και σκεφτόμαστε ήδη το Champions League της επόμενης σεζόν γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε μια μεγάλη χαρά και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου