25 Μαρ 2016

Σασουόλο: Ο Μπεράρντι είναι 100% δικός μας, με την Γιουβέντους δεν μοιραζόμαστε τίποτα

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, θα υπάρχουν όλο και περισσότερα επεισόδια στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Ο 21χρονος επιθετικός της Σασουόλο ενδιαφέρει την Γιουβέντους, η οποία έχει και οψιόν απόκτησής του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν σενάρια για το αν θα κάνουν ή όχι χρήση της οι μπιανκονέρι, την ίδια ώρα που οι νεροβέρντι προσπαθούν να πείσουν ότι δεν θέλουν να πουλήσουν τον Μπεράρντι. Αυτό υποστήριξε και ο γενικός διευθυντής τους, Τζοβάνι Καρνεβάλι, μιλώντας στο Sky Italia.

«Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο Μπεράρντι είναι 100% δικός μας, με την Γιουβέντους δεν μοιραζόμαστε τίποτα, παρά μόνο το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις με τους μπιανκονέρι, μπορούν να τον ζητήσουν αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν λίγες μέρες... Δεν είναι δεδομένο ότι θέλουμε να τον πουλήσουμε. Ισχύει για τον Ντομένικο και για άλλους ποδοσφαιριστές μας».

Ο Καρνεβάλε λέει την αλήθεια σχετικά με το γεγονός ότι τα δικαιώματα του Μπεράρντι ανήκουν 100% στη Σασουόλο αλλά αν η Γιουβέντους δώσει το ποσό της ρήτρας που έχει συμφωνηθεί -και το οποίο είναι 18 εκατ. ευρώ για κάποια ΜΜΕ και 25 για κάποια άλλα- μιλάει απευθείας με τον ποδοσφαιριστή. Οπως, δηλαδή, ισχύει με την ρήτρα της Ρεάλ για τον Αλβαρο Μοράτα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του παίκτη. Αν θέλει, έρχεται. Αν όχι, δεν έρχεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου