20 Μαρ 2016

Τα φιλαράκια Κάιρο-Ντε Λαουρέντις με τον κοινό… εχθρό, τη Γιούβε

Τα… πειράγματα μεταξύ τους δεν έλειψαν στο παρελθόν. Και για να πούμε του λόγου το αληθές έπαιξαν… μπάλα σε όλα τα γήπεδα.Υπάρχει, όμως, εκτίμηση ανάμεσά τους και αυτό δεν είναι κανένα μυστικό.

Το παρασκήνιο ίσως να μην είναι για αυτούς, το προσκήνιο ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία τους και βαδίζουν χέρι-χέρι το θέαμα με την επιχειρηματικότητα.

Ουρμπάνο Κάιρο και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχουν διαφορετικό στυλ και διαφορετική προσέγγιση τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν, ωστόσο, σημεία επαφής, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στους τομείς της επικοινωνίας.

Τα αφεντικά της Τορίνο και της Νάπολι έχουν ανταλλάξει στο παρελθόν «σπόντες» μεταξύ τους, όπως, όμως, και κολακείες. Ο πρόεδρος των ατζούρι είχε καταφερθεί στον συνάδελφό του την περίοδο που ο σύλλογός του διαπραγματευόταν την απόκτηση του Ογκμπόνα, για να καταλήξει ο τελευταίος στη Γιουβέντους.

«Πριν τα Χριστούγεννα είχα μια συζήτηση μαζί του (με τον Κάιρο για τον Ογκμπόνα), αλλά αυτοί (οι της Τορίνο) πιστεύουν ότι έχουν το πιο ακριβό στολίδι του κόσμου. Για όσο καιρό θα είμαι εγώ εδώ, ο Ογκμπόνα δεν θα φορέσει την φανέλα των ατζούρι». είχε τοποθετηθεί χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις τον Αύγουστο του 2011.

Ο ισχυρός άνδρας της γκρανάτα δεν είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη τότε την… ασίστ δίνοντάς του την συμβουλή να καλυτερεύσει την ποιότητα των ταινιών του. Τώρα, όμως, οι δυο τους συμφωνούν σε σημείο μάλιστα που έκαναν και μπίζνες. Μία από αυτές αφορούσε τον δανεισμό στην γκρανάτα του Ομάρ Ελ Καντουρί από τους Ναπολιτάνους.

Από το Πιεμόντε στην Καμπανία και αντίστροφα είναι πιθανό να πάρει και άλλος το δρόμο κάποια στιγμή στο μέλλον, για να «σφραγίσει» με μια ακόμη μεταγραφική συμφωνία το γεγονός ότι οι μέρες των λεκτικών πυρών που αντήλλασσαν οι δύο πατρόν έχουν περάσει στο αρχείο.

Και στο επικείμενο παιχνίδι της Τορίνο με τη Γιούβε και οι δύο θα έχουν κοινό στόχο. Ο Κάιρο θα θέλει να φανεί έστω και για ένα 24ωρο το αφεντικό της πόλης κόβοντας βαθμούς από τη Γιούβε και ο Ντε Λαουρέντις να πλησιάζει, αν χάσει έδαφος η Γιούβε, στη βαθμολογία.

Σίγουρα θα τα έχουν πει πριν το ματς. Ας περιμένουμε τη -διπλή- απάντηση της Γιούβε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου