20 Μαρ 2016

Ο Χένρικ Μικταριάν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στη Γιουβέντους

Ολα ανοιχτά τα άφησε για το καλοκαίρι ο Χένρικ Μικταριάν, σχολιάζοντας και το φιλολογικό ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Ο Αρμένιος επιθετικός μέσος, που παίζει στη θέση που θέλει παίκτη ο Μαξ Αλέγκρι (πίσω από τους επιθετικούς), ήταν στη λίστα των μπιανκονέρι το περασμένο καλοκαίρι αλλά το θέμα δεν προχώρησε γιατί ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, έθεσε βέτο.

Ο Γερμανός τεχνικός δικαιώθηκε πανηγυρικά αφού ο Μικιταριάν κάνει τρελά πράγματα φέτος, έχοντας -σε όλες τις διοργανώσεις- 19 γκολ και 20 ασίστ! Λογικό, επομένως, το όνομα του να ακούγεται ξανά για διάφορες ομάδες και μία από αυτές είναι η Γιουβέντους.

«Είμαι καλά στη Ντόρτμουντ αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Ολα είναι πιθανά, ποτέ δεν ξέρεις... Γι' αυτό δεν λέω τίποτα για την Γιούβε ή για άλλες ομάδες, θα δούμε το καλοκαίρι» είπε στη Gazzetta dello Sport ο Μικιταριάν, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε έντονα για τους μπιανκονέρι, από την στιγμή που έφυγε ο Αντρέα Πίρλο.

«Ηταν μοναδικός, ένας θεός του ποδοσφαίρου. Πέρα από την τεχνική, με εντυπωσίαζε πάντα η ικανότητα του να κάνει παιχνίδι πολύ εύκολα» είπε σχετικά ο άσος της Ντόρτμουντ, στον οποίο επισημάνθηκε από την Gazzetta dello Sport ότι είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που λείπει από την Γιούβε.

«Μα έχουν σούπερ επιθετικούς, όπως οι Ντιμπάλα, Μοράτα και Μάντζουκιτς» ήταν το σχόλιο του, για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ότι αν φύγει ο Μοράτα, τότε ο Ντιμπάλα θα πάει στην κορυφή της επίθεσης και θα χρειάζεται ένας μπαλαδόρος πίσω του...

Η απάντηση του Μικιταριάν; «Δεν το ξέρω. Ισως...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου