28 Μαρ 2016

Η ατάκα του μάνατζερ του Γκουντογκάν που αφήνει τα πάντα ανοιχτά

Το όνομα του Ιλκάι Γκουντογκάν είναι στη λίστα της Γιουβέντους οπότε κάθε δήλωση του μάνατζερ του παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Οι μπιανκονέρι προσπάθησαν να αποκτήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον διεθνή Γερμανό μέσο αλλά η Ντόρτμουντ δεν ήθελε να πουλήσει στα μισά της σεζόν.

Το θέμα, επομένως, πάει για το καλοκαίρι αλλά δυσκολεύει κιόλας καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Μάντσεστερ Σίτι λόγω Γκουαρντιόλα. Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, Γερμανοί και Αγγλοι ήταν σίγουροι ότι ο Γκουντογκάν θα καταλήξει εκεί αλλά ο μάνατζερ του τώρα διαψεύδει τα πάντα και τα αφήνει όλα ανοιχτά.

«Δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει καμία συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά» ήταν η ατάκα, την ώρα που η Μπορούσια προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αν το κάνει, δεν υπάρχει θέμα πώλησης.

Αν δεν υπογράψει, με δεδομένο ότι θα έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2017, η Ντόρτμουντ θα είναι υποχρεωμένη να τον πουλήσει το καλοκαίρι για να μην τον χάσει τσάμπα.


2 σχόλια:

  1. μεγαλη καψουρα....οτι καλυτερο στην θεση του μαζι με μοντριτς σε ενα 4-4-2 στεκεται αριστα σε αυτην την γιουβεντους...μας λειπει το μυαλο στο κεντρο μετα την φυγη του αντρεα...σιγουρα ο πογκμπα ειναι εκπληκτικο ταλεντο,ο μαρκιζιο σταθερη αξια,ο κεντιρα μετα το παιχνιδι του μοναχου ανεβηκε στην εκτιμηση μου,ο στουραρο υπαρχουν ματς που λες πρεπει να παιζει βασικος και αλλα ματς που χανεται αλλα τον εκτιμω αφανταστα για την ενεργεια και το παθος που βγαζει...ασαμοα και περε'ι'ρα ειναι παντα δυο αξιολογοι ποδοσφαιριστες...και εναν αμυντικο χρειαζομαστε για προφανεις λογους και δεν μας λειπει τπτ για να επιστρεψουμε εκει που ολοι θελουμε τοσο μα τοσο πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε γιατί φαίνεται πως έχει γίνει σήριαλ που θα έχει πολλά επεισόδια.
      Forza Juve!

      Διαγραφή