9 Μαρ 2016

Δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση Γκέτσε

Λίγες μέρες μετά την αναφορά για τον Μεντί Μπενάτια, είναι η σειρά ενός άλλου ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου να συνδεθεί με την Γιουβέντους.

Το γράφαμε και πριν λίγες μέρες, στο κομμάτι για τις φήμες σχετικά με τον Μπενάτια, ότι Γερμανοί και Ιταλοί θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι το καλοκαίρι οι μπιανκονέρι θα αγοράσουν έναν ποδοσφαιριστή από τους Βαυαρούς, μετά τις συμφωνίες του περασμένου καλοκαιριού για τους Αρτούρο Βιντάλ και Κίνγσλεϊ Κομάν.

Ποιος θα είναι αυτός, βέβαια, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς από τώρα αλλά τις τελευταίες ώρες επανέρχονται τα σενάρια για τον Μάριο Γκέτσε.

Ο Γερμανός επιθετικός μέσος αρέσει στον Μαξ Αλέγκρι και η Γιούβε προσπάθησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε να δει τι προοπτική υπάρχει, με τον Γκέτσε να επιλέγει τότε να παραμείνει στην Μπάγερν.

Σε λίγους μήνες, όμως, μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά και γι' αυτό το όνομα του έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Δεν υπάρχει κάποια επαφή -τουλάχιστον επίσημη- ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της σεζόν να μιλήσει αναλυτικά για το μέλλον του αλλά, όπως και να έχει, κρατάμε και το σενάριο για Γκέτσε μετά από αυτό για τον Μπενάτια και περιμένουμε το καλοκαίρι για να δούμε τι θα γίνει, αν θα γίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου