9 Μαρ 2016

Τζοφ: Να σπάσει ο Μπουφόν το ρεκόρ, δύσκολα για τη Γιούβε στο Champions League

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε», δήλωσε ο Ντίνο Τζοφ για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και το επίτευγμα που μπορεί να πετύχει ο γκολκίπερ της Γιούβε στο ματς με τη Σασουόλο.

Θυμίζουμε πως το «μηδέν» που κράτησε η Γιουβέντους στο γήπεδο της Αταλάντα φέρνει τον πορτιέρε των μπιανκονέρι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ. Ο Μπουφόν κρατάει ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα για 836 λεπτά και μόνο δύο γκολκίπερ είναι μπροστά.

Ο Σεμπαστιάνο Ρόσι της Μίλαν και ο Ντίνο Τζοφ της Γιουβέντους δεν έχουν δεχθεί γκολ για 929 και 903 λεπτά αντίστοιχα. Την ερχόμενη Παρασκευή, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σασουόλο στο Juventus Stadum.

Αν ο Τζίτζι δε «φάει» γκολ, θα περάσει Ρόσι και Τζοφ και θα κατέχει εκείνος το πραγματικά σπουδαίο ρεκόρ. Απομένουν 94 λεπτά, για να φτάσει τα 930, για να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα ποδοσφαιρικής Ιστορίας…

Μιλώντας για αυτή τη στιγμή, ο μεγάλος Ντίνο Τζόφ είπε: «Ο Μπουφόν μπορεί να ξεπεράσει και εμένα και τον Ρόσι. Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Ήταν το νούμερο ένα στον κόσμο σε αυτή την θέση και βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους».

Ο Τζοφ ρωτήθηκε και για τη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και για τη ρεβάνς του Champions Legue στο Μόναχο. «Η Γιουβέντους είναι ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του σκουντέτο αλλά η Νάπολι βρίσκεται σε απόσταση βολής. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η Μπάγερν στο γήπεδό της είναι πολύ ισχυρή. Στο Champions League, η υπερηφάνεια και το πάθος που έχει η Γιουβέντους δεν αρκεί. Χρειάζεται κάτι περισσότερο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου