3 Μαρ 2016

Αλέγκρι: Η ευθύνη είναι δική μου, έπρεπε να προετοιμάσω καλύτερα αυτό το παιχνίδι

Ο Μαξ Αλέγκρι θυμήθηκε ένα ματς της Μίλαν με την Αρσεναλ στο Λονδίνο και ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση της Γιουβέντους στο Μιλάνο.

Χειρότερη απόδοση δε θα μπορούσαν να έχουν οι μπιανκονέρι στη ρεβάνς με την Ιντερ και αυτό το ξέρει και ο προπονητής, ο οποίος το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του.

«Αν δούμε όλο το πρόγραμμα, θα πούμε ότι δεν ήταν εύκολο να πάμε στον τελικό. Το ντέρμπι με την Τορίνο, η Λάτσιο εκτός έδρας, ο διπλός ημιτελικός με την Ιντερ. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση στον τελικό. Απόψε, όμως, για 70 λεπτά δεν παίξαμε... Αρχίσαμε να παίζουμε μόνο όταν δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, παρά το γεγονός αυτό, να αποφύγουμε και την παράταση αλλά και τα πέναλτι αλλά τουλάχιστον προκριθήκαμε έστω έτσι» είπε στο ξεκίνημα ο Αλέγκρι μετά εστίασε στα τρία γκολ που δέχθηκε η Γιούβε: «Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος, το δεύτερο επειδή πιέσαμε λάθος και το τρίτο από πέναλτι. Μερικές φορές, όταν ο αντίπαλος σε κλείνει καλά, όπως έγινε για παράδειγμα στη φάση του 1-0, δεν είναι ντροπή να βγάλεις άουτ την μπάλα».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής ρωτήθηκε αν υπήρξε τελικά υπεροψία από την πλευρά της ομάδας του λόγω του 3-0 του πρώτου ματς, για να δώσει την εξής απάντηση: «Ισως ήταν πιο εύκολο τελικά να αρχίσουμε από το 0-0, υπό την έννοια πως θα υπήρχε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Μου έχει ξανασυμβεί με την Μίλαν, όταν είχαμε νικήσει με 4-0 την Αρσεναλ και στο Λονδίνο χάναμε με 3-0 στο ημίχρονο. Τέτοια ματς φαίνονται εύκολα να τα διαχειριστείς αλλά αποδεικνύονται πως δεν είναι. Δεν κάναμε δύο σερί σωστές πάσες για 70 λεπτά... Η ευθύνη είναι δική μου, έπρεπε να προετοιμάσω καλύτερα αυτό το παιχνίδι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου