3 Μαρ 2016

Τι γράφουν τα ιταλικά πρωτοσέλιδα για το Ιντερ-Γιούβε

Πάμε να δούμε πώς υποδέχθηκαν οι ιταλικές εφημερίδες την χθεσινή πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia μετά από όσα έγιναν στη ρεβάνς με την Ιντερ.

Εμείς γράψαμε στο βασικό άρθρο μετά την πρόκριση ότι μπορούμε να δούμε και τα θετικά, όπως για παράδειγμα τον σαδιστικό τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκαν οι νερατζούρι αφού το πίστεψαν.

Κάπως έτσι, φαίνεται, το σκέφτηκε και η Tuttosport ενώ η Corriere dello Sport το πάει πιο ψυχρά και ρεαλιστικά: Είτε έτσι είτε αλλιώς, δηλαδή, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οσο για την Gazzetta dello Sport, όπως αναμενόταν, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.


Tuttosport: «Ετσι είναι πιο όμορφο! Η Ιντερ νοκ άουτ στα πέναλτι: Η Γιούβε στον τελικό του Coppa Italia. Απίστευτο στο Σαν Σίρο: Οι νερατζούρι ανέτρεψαν το 3-0 του πρώτου ματς (διπλός Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς), μετά από τη βούλα ο Μπονούτσι έβαλε το καθοριστικό γκολ μετά το λάθος του Παλάσιο. Αλέγκρι και Μιχαΐλοβιτς θα παίξουν για το τρόπαιο στη Ρώμη».


Corriere dello Sport: «Πάντα Γιούβε. Τρελή Ιντερ, έπεσε στα πέναλτι. Σπουδαία ανατροπή των νερατζούρι: Εφτασαν στο 3-0 με τον Μπρόζοβιτς (δύο γκολ) και τον Πέρισιτς αλλά είναι καθοριστικό το λάθος του Παλάσιο από τη βούλα. Οι μπιανκονέρι στον τελικό του Coppa Italia».


Gazzetta dello Sport:
«Η Ιντερ μάγεψε αλλά η Γιούβε τραγούδησε. Ο τελικός του Coppa Italia είναι Αλέγκρι-Μιχαΐλοβιτς. Η ομάδα του Μαντσίνι θεωρήθηκε τελειωμένη αλλά άγγιξε το απίστευτο με ένα μνημειώδες ματς. Σκόραραν Μπρόζοβιτς (2) και Πέρισιτς. Από τη βούλα έκανε λάθος ο Παλάσιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου