11 Μαρ 2016

Η σίγουρη μία ανανέωση όπως άφησε να εννοηθεί ο Μαρότα

Για τον Αλέγκρι, την ψυχολογία της ομάδας αλλά και κάποιες πιθανές ανανεώσεις μίλησε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους πριν την αναμέτρηση με τη Σασουόλο.

«Ο Αλέγκρι δεν κινδύνεψε ποτέ από την έναρξη της σεζόν», είπε ο Μπέπε Μαρότα. «Γνωρίζαμε πως θα υπάρξουν δυσκολίες στην αρχή με όλες αυτές τις αλλαγές στην ομάδα και ο Αλέγκρι έδειξε πως είναι ένας προπονητής νικών και επιτυχιών. Η εποχή του στη Γιούβε έχει μόλις αρχίσει. Είμαστε ευχαριστημένοι και θα συνεχίσουμε μαζί».

Από ’δω και πέρα, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των μπιανκονέρι το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να κερδίζει. «Είμαστε ήδη μπροστά και πρέπει να νικάμε. Το ίδιο και οι αντίπαλοι μας αλλά εμείς είμαστε πρωτοπόροι».

Στην ερώτηση τι άλλαξε από την ήττα στη Σασουόλο του πρώτου γύρου μέχρι τώρα, ο Μαρότα απάντησε ρεαλιστικά: «Η δική μας αυτοπεποίθηση».

Σχετικά με τις πιθανές ανανεώσεις των Μπαρτζάλι, Εβρά, Πογκμπά, ο Μαρότα τοποθετήθηκε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό τομέα. Αν είμαστε κοντά στην ανανέωση με τον Μπαρτζάλι; Είναι ένας καλός και σωστός επαγγελματίας και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Είναι το παράδειγμα προς τους νεότερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου