4 Μαρ 2016

Ο Καπέλο εξηγεί τον έναν και μοναδικό τρόπο που μπορεί η Γιούβε να αποκλείσει τη Μπάγερν

Ο Φάμπιο Καπέλο πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να αποκλείσει την Μπάγερν στο Μόναχο. Μόνο με έναν τρόπο όμως.

Οι μπιανκονέρι δεν ήταν φαβορί όταν έγινε η πρόκριση και δεν είναι ούτε μετά το πρώτο ματς στο Τορίνο. Είναι όμως ζωντανοί με αυτό το 2-2, ειδικά έτσι όπως εξελισσόταν ο αγώνας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να προκριθούν. Και αυτό το πιστεύει και ο Καπέλο, αρκεί, όπως είπε, να κάνουν κάτι συγκεκριμένο.

«Οταν οι παίκτες της Μπάγερν παίζουν στο Champions League προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια ενώ στο πρωτάθλημα είναι πιο χαλαροί. Η Γιουβέντους στο Μόναχο θα πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από το πρέσινγκ των Γερμανών κυκλοφορώντας όσο πιο γρήγορα την μπάλα. Αν το καταφέρει, θα δει ότι η Μπάγερν αφήνει πολλά κενά στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι έχει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα».

Η δήλωση του Καπέλο, φέρνει στο μυαλό αυτό που είπε εκείνες τις ημέρες, μετά το ματς στο Juventus Stadium, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Να γίνουμε πιο γρήγοροι στο passing game, χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα στις πάσες» είπε ο προπονητής, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει ποια είναι η λύση στα δύσκολα που βάζουν οι Βαυαροί.

Αφού το ξέρει, το θέμα είναι να καταφέρει να το εφαρμόσει. Η Γιουβέντους έχει τους γρήγορους και τεχνίτες παίκτες για να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που αφήνει η Μπάγερν αλλά για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το πρέσινγκ από ψηλά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου