3 Μαρ 2016

Η προσεγμένη «συγγνώμη» του Μαρκίσιο

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο απάντησε όπως έπρεπε στον διευθυντή της Rai Sport, ο οποίος ήθελε την απολογία του παίκτη της Γιουβέντους.

Οι δημοσιογράφοι, για κάποιο λόγο, πιστεύουν ότι μπορούν να κρίνουν τους πάντες αλλά κανείς δεν μπορεί να κρίνει αυτούς. Δεν είναι έτσι όμως. Και επειδή δεν είναι έτσι, δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Κλαούντιο επειδή έκανε απλά ένα σχόλιο για κάτι που είπε κάποιος που περιγράφει ένα ματς.

Σε αυτό το πνεύμα ήταν και η απάντηση του Μαρκίσιο, ο οποίος απολογήθηκε προς τους τυφλούς αλλά όχι προς τους δημοσιογράφους, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος αποδέχεται, είτε του αρέσουν είτε όχι, τα σχόλια που κάνουν αυτοί για αυτόν.

«Είμαι έκπληκτος από το γεγονός ότι ένα σχόλιο μου για μία φάση θεωρήθηκε “απονομιμοποίηση” της δουλειάς των άλλων. Καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για ένα ματς. Ως ποδοσφαιριστής είμαι συνηθισμένος να αποδέχομαι σχόλια και απόψεις κάθε είδους, από την πλευρά των οπαδών, των δημοσιογράφων, αυτών που περιγράφουν τους αγώνες Αυτό που ήταν λάθος, αν και καταλαβαίνουν όλοι με ποια λογική το είπα, ήταν αυτό για τους τυφλούς. Για αυτό, απολογούμαι» ήταν η απάντηση του «Principino».




Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_34.html
Κόντρα Μαρκίσιο με την Rai και επιθετική «επέμβαση» του διευθυντή του καναλιού. Ενα σχόλιο του Κλαούντιο Μαρκίσιο στο twitter προκάλεσε την αντίδραση της Rai, η οποία ζήτησε και σεβασμό. [Ολόκληρο το θέμα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου