17 Μαρ 2016

Γκουαρντιόλα: Ενα διαιτητικό λάθος το οποίο δεν έκρινε τίποτα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε στις αποκρούσεις του Μανουέλ Νόιερ και χαρακτήρισε «ασήμαντο διαιτητικό λάθος» την ακύρωση του κανονικού γκολ του Αλβαρο Μοράτα.

«Η Γιουβέντους είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά, στο 2-0 ήμουν έκπληκτος. Ηταν και είναι πολύ δύσκολο να βάλεις δύο γκολ σε αυτή την ομάδα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να βάλουμε ένα γκολ ώστε να ξαναμπούμε στο ματς. Από την στιγμή που το κάναμε, είδαμε τη γερμανική νοοτροπία σε ένα... τρελό ματς. Αυτό που μου μένει είναι η εμφάνιση του Νόιερ, ο οποίος μας έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στις ευκαιρίες των Κουαδράδο και Μοράτα. Χωρίς αυτές τις αποκρούσεις θα κάναμε διαφορετική συζήτηση τώρα» είπε ο προπονητής της Μπάγερν και στη συνέχεια σχολίασε την διαιτησία...

«Η Γιουβέντους είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να ασχολείται με ένα διαιτητικό λάθος, το οποίο δεν έκρινε τίποτα. Καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Γιούβε, νομίζω πως θα χρειαστούμε κάποιες μέρες για να αναλύσουμε αυτό το ματς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου