17 Μαρ 2016

Όταν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή

Απογοήτευση και υπερηφάνεια μαζί. Δώσαμε μια μάχη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με σημαντικότατες απουσίες και χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και η βραδιά άφησε, τελικά, μια πικρή γεύση στην ομάδα και τους οπαδούς της. Προφανώς και μπορούσε η αποδεκατισμένη Γιούβε να προκριθεί μέσα στο Μόναχο και να συνέχιζε στο Champions League.

Τελικά, γνωρίσαμε την ήττα με 4-2 στην παράταση και το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε εδώ για τον Αλέγκρι και τους ποδοσφαιριστές του. Επιστροφή στη Serie A και το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τορίνο, ένα ματς αρκετά «ύπουλο» λόγω κούρασης, απουσιών και φυσικά απογοήτευσης.

Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν έχει δύο αναγνώσεις. Υπερηφάνεια για την ομάδα που την είχαν όλοι ξεγραμμένη και μεγάλη απογοήτευση γιατί κρατούσαμε το εισιτήριο της επόμενης φάσης στα χέρια μας και το χάσαμε λίγα μέτρα πριν το… check in.

Μεγάλες προκρίσεις θα έρθουν και πάλι, όπως θα έρθουν και οδυνηροί αποκλεισμοί. Όλα αυτά συνθέτουν το παζλ μια παθιασμένης αγάπης για τη Γιουβέντους. Storia di un grande amore… Το σημείο αναφοράς του blog που διαβάζετε και παρακολουθείτε.

Με σεβασμό σε όλους εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό, και συνέπεια στα όσα κάνουμε στο πρώτο σάιτ ενημέρωσης αποκλειστικά για τη Γιούβε, θα αναλύσει η συντακτική ομάδα από αύριο και μέχρι να φτάσουμε στο ματς με την γκρανάτα τα όσα είδαμε και όσα πιστεύουμε.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου