7 Μαρ 2016

Το μοναδικό αγκάθι για την παραμονή Κάσερες

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Μάρτιν Κάσερες, ο οποίος ενδιαφέρει δύο ιταλικές ομάδες αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει με τη Γιουβέντους.

Κατά την περίοδο του Ιανουαρίου ήταν γνωστό το ενδιαφέρον των Ιντερ και Ρόμα για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό αλλά τελικά παρέμεινε μπιανκονέρο αφού αυτή ήταν η επιθυμία και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τώρα, με τον Κάσερες να πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό τραυματισμό, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αλλά και μπορεί και όχι. Βασικά, τα πάντα κρίνονται ουσιαστικά από την Γιούβε, η οποία θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προτεραιότητα του Κάσερες είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι, οι οποίοι από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να του προτείνουν νέα συμφωνία. Μια συμφωνία που θα προβλέπει συμβόλαιο ως το 2019 αλλά ετήσιες απολαβές που πέφτουν στα 2 εκατ. ευρώ.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Κάσερες, ο Ντανιέλ Φονσέκα, θέλει υψηλότερο συμβόλαιο καθώς υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον των Ιντερ και Ρόμα. Οπως και να έχει, η πλευρά του Ουρουγουανού θα μιλήσει πρώτα με την Γιούβε, η οποία θέλει να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο αφού ο Αλέγκρι εξακολουθεί να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κάσερες.

Σε περίπτωση που δεν τα βρουν, ο Κάσερες και ο μάνατζερ του θα αναζητήσουν αλλού στέγη, πιθανότατα στην Ιταλία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου