10 Μαρ 2016

Συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τη Γιούβε

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε μέσω του σάιτ του πως ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για συνεργασία σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την ομάδα της Serie A, Γιουβέντους! Η συνεργασία των δύο ομάδων θα έχει ως επίκεντρο τα ποδοσφαιρικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και κυρίως το δανεισμό ποδοσφαιριστών της Juventus στον Αστέρα.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του Αστέρα με τη Γιουβέντους μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο  ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας μας Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του Αστέρα Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία έχει τις ρίζες της στην ανάπτυξη του δικτύου της Juventus σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα και γι' αυτό το λόγο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας η επιλογή που έγινε μετά από διεξοδικό έλεγχο των ιθυνόντων της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα.

Αυτή η συνεργασία, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών και συνεργασιών που αναδεικνύουν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με κινήσεις που ως στόχο έχουν το ακόμη πιο λαμπρό μέλλον του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Τορίνο, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των ακαδημιών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Γιουβέντους για την άριστη και ζεστή φιλοξενία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εκπροσώπων της ιταλικής ομάδας στην Τρίπολη».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-stadium.html
Ποια ελληνική ομάδα έστειλε τον αντιπρόεδρό της και τον αρχισκάουτερ στο Τορίνο και το Juventus Stadium. Check in στα ιδιαίτερα… διαμερίσματα της Γιουβέντους στο Τορίνο πραγματοποίησε ελληνική ομάδα μέσω των απεσταλμένων στην ιταλική πόλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου