6 Μαρ 2016

Παιχνίδια τακτικής από τον προπονητή της Νάπολι που δηλώνει: Δε θα δω το ματς της Γιούβε, δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πιστεύει ότι η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αρχίζει, για πρώτη φορά, να το δείχνει με τις δηλώσεις του.

Από την αρχή της σεζόν ο προπονητής των παρτενοπέι αποφεύγει να πει την λέξη scudetto, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα αποτελεί... ύβρις. Ο Σάρι έμεινε πιστός σε αυτό επί μήνες αλλά τώρα αρχίζει να το βλέπει αλλιώς...

Αφού πρώτα είπε ότι είναι ένα όνειρο και τα όνειρα μερικές φορές γίνονται πραγματικότητα, μετά το 3-1 επί της Κιέβο έδειξε στις δηλώσεις του ότι θέλει να παίξει με την ψυχολογία της ομάδας του και της Γιουβέντους.

«Αν θα υποστηρίξω την Αταλάντα; Οχι. Αύριο θα δω ξανά το παιχνίδι μας, μετά θα περάσω κάπως την ώρα μου και θα παρακολουθήσω το βραδινό ματς της Παλέρμο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει αύριο η Γιούβε» είπε χθες το βράδυ μετά τη νίκη της Νάπολι και στη συνέχεια... έπαιξε με τους «κανίβαλους» που ανέφερε η Gazzetta dello Sport για τους μπιανκονέρι.

«Η Γιούβε είναι σαν τον Μερκς (ποδηλάτης των δεκαετιών ‘60 και ‘70), η Νάπολι σαν τον Τέβενε (ποδηλάτης την ίδια εποχή). Μου αρέσει η ποδηλασία και όταν ο Μερκς έπαιρνε μέρος στους αγώνες δεν άφηνε τίποτα σε κανέναν, όπως κάνει εκπληκτικά πράγματα και η Γιούβε. Ακόμη κι ο... κανίβαλος, όμως, μία χρονιά δεν νίκησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου