5 Μαρ 2016

Αλέγκρι: Το πρωτάθλημα θα το πάρει όποιος πιάσει τους 87 βαθμούς

«Υγιής και ανώδυνη», χαρακτήρισε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Ιντερ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και με βάση αυτό το γεγονός, θα πρέπει να μάθουν οι ποδοσφαιριστές της Γιούβε και να προχωρήσουν στη συνέχεια.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής στο Μπέργκαμο, χαρακτήρισε επικίνδυνη την Αταλάντα γιατί ψάχνει τη νίκη εδώ και πολλές αγωνιστικές. «Εμείς από την πλευρά μας, όμως», είπε ο Αλέγκρι, «πάμε για ένα και μόνο αποτέλεσμα.

Ο Αλέγκρι θεωρεί πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στους 87 βαθμούς και θέλει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αταλάντα για να διατηρήσει το προβάδισμα η Γιούβε και να μπει δυνατά στο «μίνι τουρνουά», όπως το χαρακτήρισε, των αγωνιστικών που θα απομένουν.

Στα αγωνιστικά, είπε ο Μαρκίσιο θα επιστρέψει στην ενδεκάδα γιατί είναι καλά ενώ τον Κιελίνι τον περιμένει με την Σασουόλο. Για το αν θα παίξει με τρεις στην άμυνα και αν θα εμπιστευτεί πάλι τον Ρουγκάνι, ο προπονητής είπε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη το σύτημα. Ο Ρουγκάνι είναι ένας από τους καλύτερους νέους αμυντικούς αλλά νομίζω πως οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες από αυτά που μπορεί να πετύχει ακόμη. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Γιουβέντους αλλά δεν πρέπει να το “θυσιάσουμε” (κάψουμε)».

Τέλος, στην κλασική, πλέον, ερώτηση για το μέλλον του, ο κόουτς επανέλαβε: «Κοιτάω τη δουλειά μου στη Γιουβέντους, δουλεύω για μία μεγάλη ομάδα και έχω συμβόλαιο ένα ακόμη χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου