13 Μαρ 2016

Μαρκίσιο: Η Μπάγερν είναι μια τρομερή ομάδα αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο υποκλίθηκε στον Τζανλουίτζι Μπουφόν και αποθέωσε τον Πάουλο Ντιμπάλα, κάνοντας ένα σχόλιο και για την ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο «Principino» μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε στο ρεκόρ που είναι πολύ κοντά να σπάσει ο Μπουφόν, στο πώς έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ντιμπάλα, στη δύσκολη ρεβάνς με την Μπάγερν αλλά και στη μάχη του πρωταθλήματος με τη Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκίσιο.

Για τον Μπουφόν: «Είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Ως ποδοσφαιριστής, ως αρχηγός, ως προσωπικότητα. Αυτό το ρεκόρ έρχεται πανάξια για έναν άνθρωπο, ο οποίος αποδεικνύει καθημερινά με τον επαγγελματισμό του και τη διάθεση του για δουλειά, την θέληση του να βελτιώνεται συνεχώς».

Για το ματς της Τετάρτης στο Μόναχο: «Η Μπάγερν είναι μια τρομερή ομάδα αλλά είμαστε κι εμείς, με όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο επιστρέψαμε φέτος μετά το πολύ κακό ξεκίνημα. Θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, να βρει την λύση. Εχουμε, όμως, την αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητες για να πάμε στη Γερμανία χωρίς φόβο. Είναι ένα μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους δύο καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου και μεγάλους ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε γραμμή του γηπέδου. Η Γιουβέντους και η Μπάγερν είναι δύο ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά και το Champions League. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας της Μπάγερν αλλά κι επειδή έχουν υπέρ τους το σκορ του πρώτου αγώνα».

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές, δεν έχει κριθεί τίποτα. Εχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Μίλαν και Φιορεντίνα, πέρα φυσικά από το ντέρμπι με την Τορίνο. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη επομένως και δεν θα κριθεί ακόμη κι αν η Νάπολι κάνει κάποιο στραβοπάτημα».

Για τον Ντιμπάλα:
«Ο Πάουλο άρχισε την σεζόν σκοράροντας στο Σούπερ Καπ αλλά μετά είχε δυσκολίες, χρειαζόταν χρόνος για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ηταν και μια περίοδος που η ομάδα δεν πήγαινε καλά και αυτό δυσκόλευε κι άλλο τα πράγματα. Επαιζε λίγο και πολλοί, όπως θυμάστε, ρωτούσαν αν είναι ποδοσφαιριστής για το επίπεδο της Γιουβέντους. Σιγά-σιγά, όμως, με την δουλειά και την σοβαρότητα, προσαρμόστηκε, η ομάδα άρχισε να λειτουργεί καλύτερα και τώρα κάνει σπουδαία πράγματα. Προσωπικά δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου