17 Μαρ 2016

Φταίει η αλλαγή του Μάντζουκιτς που αποκλειστήκαμε;

@ Τελικά ο Αλέγκρι έχασε το ματς ή η ομάδα; Ή και οι δύο μαζί;

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

@ Και αν ο προπονητής ευθύνεται για το 2-2 και τον αποκλεισμό που ακολούθησε, γιατί δεν ευθύνεται για το 0-2; Αυτός φταίει που έκανε λάθος ο Εβρά; Που δεν έκανε το 0-3 ο Κουαδράδο; Θαρρώ πως είναι ρητορικά ερωτήματα.

@ Ο καθένας από εμάς έχει την άποψή του και δεν πρόκειται να την αλλάξε...

@ Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο για πολλούς λόγους…

@ Τέσσερις συγκεκριμένοι λόγοι, όμως, το έχουν κάνει το λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη.

@ Πρώτο, έχει απλούς κανόνες…

@ Δεύτερο, ο αδύναμος μπορεί να κερδίσει τον δυνατό πιο «εύκολα» και πιο συχνά σε σχέση με άλλα ομαδικά σπορ…

@ Τρίτο, μεγάλες συγκινήσεις…


@ Βγάζει ο Αλέγκρι τον Μοράτα, για να επιστρέψουμε στο Μπάγερν-Γιούβε, και ρίχνει στη θέση του έναν επιθετικό. Επιλέγει τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ετσι το σκέφτηκε.

@ Ο Μάριο μπορεί να κρατήσει μπάλα, είναι πιο έμπειρος και με περισσότερες παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο.

@ Ισοφαριζόμαστε, αποκλειόμαστε και λοιπά, και λοιπά…

@ Πολλοί συνοπαδοί αναρωτιούνται γιατί δεν έβαλε τον Τζάτζα, αφού ο Μάντζουκιτς ήταν ανέτοιμος. Εύλογο ερώτημα.

@ Αν έβαζε τον Τζάτζα και τρώγαμε γκολ, κάποιοι άλλοι συνοπαδοί ή και οι ίδιοι μπορεί να έλεγαν πως έβαλε τον άπειρο Τζάτζα που έχει το μυαλό του πάνω από το κεφάλι του και καλύτερα να έβαζε τον έμπειρο Μάντζουκιτς που αν και ανέτοιμος θα διαχειριζόταν καλύτερα το ματς. Και αυτό θα ήταν ένα εύλογο ερώτημα.

@ Τέταρτος λόγος που κάνει το ποδόσφαιρο λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο: μπορούν να έχουν άποψη όλοι (εγώ, εσύ, κι εσύ, κι εσύ…). Και την ίδια στιγμή να θεωρούμε πως η άποψή μας είναι σωστή. Μα ολόσωστη!

@ Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε είναι κάποιος στο απυρόβλητο. Απλά κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο έχει δύο αναγνώσεις και όταν νικάμε δεν ασχολείται κανείς με τη δεύτερη πλευρά.

@ Θεωρώ πως η πρόκριση χάθηκε γιατί η ομάδα δεν «σκότωσε» τη Μπάγερν ενώ μπορούσε και γιατί κουράστηκε από την υπερπροσπάθεια. Αφού φτάσαμε στο 91’ και κερδίζαμε 2-1, δεν ήταν τόσο άσχημα όσα γίνονταν μέσα στο γήπεδο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια.

@ Σίγουρα κάνει λάθη ο Αλέγκρι αλλά κάνει και σωστά. Και είμαι της άποψης πως ο προπονητής και η ομάδα, μαζί, παίρνουν ή χάνουν μια πρόκριση.

@ Forza Juve!

2 σχόλια:

  1. Το χθεσινό παιχνίδι ας λειτουργήσει ως γνώμονας για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις. Αν έπαιζε ένας Όσκαρ ή ο Γκουντογκάν ή όποιος άλλος ακούγεται ή θα ακουστεί θα μας βοηθούσε στο οργανωτικό κομμάτι ή στο αμυντικό παιχνίδι;
    Όπως επίσης για το ποιοί βοήθησαν και ποιοί όχι.
    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της δυνατοτητες του ματζουκιτς ολοι της ξερουμε αλλα στο συγκεκριμενο ματς ηταν σαν τα κερινα ομοιοματα του παυλου βρελη..Δεν τον πηραμε να καθαριζει ματς με την καπρι κ την βερονα ,αυτες της καθαριζουν κ παιδια απο την κ18..πρεπει να καταλαβουν ολοι οι παικτες το βαρος της φανελας που φορανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή