10 Μαρ 2016

Μάνατζερ Τζάτζα: Ο πελάτης μου δεν υστερεί σε σχέση με τους Μοράτα, Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα

Αφού είχε ηρεμήσει επί μήνες, ο μάνατζερ του Σιμόνε Τζάτζα αποφάσισε να πει ξανά ότι θέλει περισσότερο χρόνο για τον πελάτη του.

Ο Κριστιάν Μαϊφρέντι είχε δημιουργήσει θέμα πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά η Γιουβέντους είχε ξεκαθαρίσει ότι πιστεύει στον Τζάτζα και γι' αυτό αρνήθηκε κάθε πρόταση που υπήρξε.

Στο Τορίνο εξακολουθούν να πιστεύουν στις δυνατότητες του Σιμόνε, ο οποίος πάντως είναι αλήθεια ότι παίζει καλύτερα όταν μπαίνει ως αλλαγή παρά όταν είναι βασικός.

«Ο Σιμόνε δουλεύει πάντα πολύ και έχει έναν καλό απολογισμό ως τώρα, είτε ξεκινάει βασικός είτε μπαίνει ως αλλαγή. Ηταν καθοριστικός σε σημαντικά, όπως για παράδειγμα κόντρα στη Νάπολι, αλλά και στο Champions League, έχοντας σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχε περισσότερο χρόνο γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στη Γιούβε και κατά την προσωπική μου άποψη δεν υστερεί έναντι των συμπαικτών του. Σε σχέση με τους Μοράτα, Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα, βέβαια, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά» είπε ο Μαϊφρέντι και αμέσως μετά ρωτήθηκε αν θα υπάρξει θέμα αποχώρησης του σε περίπτωση που δεν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Δεν το ξέρω αυτό, πρέπει να περιμένουμε γιατί η Γιουβέντους έχει σημαντικούς στόχους ως το τέλος της σεζόν και προέχει αυτό. Μετά υπάρχει το Euro οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 15 Ιουλίου».

Ολοκληρώνοντας, πάντως, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι άπαντες στο Τορίνο στηρίζουν τον Τζάτζα και του το δείχνουν συνεχώς.

«Εχει την στήριξη της Γιουβέντους σε απόλυτο βαθμό, τον εκτιμούν όλοι. Η απόδειξη αυτού έχει έρθει με πολλούς τρόπους και όχι μόνο μέσω του συμβολαίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου