4 Μαρ 2016

«Επιστρέφουν οι κανίβαλοι», είναι ο τίτλος της ανάλυσης της Gazzetta dello Sport για τα επόμενα βήματα της Γιούβε

Ο αγώνας με την Ιντερ και τα όσα έγιναν στα 120 λεπτά θα «χρησιμοποιηθούν» από την Γιουβέντους για το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει τίτλο «επιστρέφουν οι κανίβαλοι» και εξηγεί το πώς υποδέχθηκε η Γιούβε, δηλαδή η διοίκηση και ο προπονητής, αυτό που έγινε στο «Μεάτσα», όπου αποφεύχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι ένα ιστορικό κάζο.

Οπως αναφέρεται στο κείμενο, στο Τορίνο έχουν αποδείξει στην εποχή του Αντρέα Ανιέλι ότι ξέρουν πώς να διαχειρίζονται σωστά την κάθε κατάσταση και αυτός είναι ο στόχος και τώρα.

Δεν υπήρξαν φωνές, κραυγές, πανικός και όλα τα σχετικά. Η Γιουβέντους φέρεται να πήρε το μήνυμα, το οποίο προσπάθησε να στείλει και ο Πάβελ Νέντβεντ με την παρουσία του στην προπόνηση.

Οπως αναφέρεται στο άρθρο, αυτό που ενόχλησε τους διοικούντες και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ήταν η κακή εμφάνιση καθώς είναι λογικό μια ομάδα που τρέχει με... χίλια εδώ και μήνες, να κάνει και ένα πραγματικά άσχημο ματς.

Αυτό που ενόχλησε ήταν η υπεροψία που έδειξαν οι περισσότεροι από όσους αγωνίστηκαν, αντί να εκλάβουν ως μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το παιχνίδι, ως ένα «σημαντικό τεστ για όλους», όπως είχε πει ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή.

Για ακόμη μία φορά, όπως εξηγεί η Gazzetta dello Sport, είναι οι παλιοί αυτοί που θα αναλάβουν δράση για να κάνουν σαφή κάποια πράγματα στους μικρότερους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μπουφόν, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι ήταν αυτοί που μίλησαν στα αποδυτήρια του Μεάτσα μετά το τέλος και της διαδικασίας των πέναλτι ενώ ο Αλέγκρι έχει πάρει την απόφαση ότι για τον επόμενο μήνα το rotation θα είναι μικρότερο...

Συγκεκριμένα, μέχρι να έρθει η επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των φιλικών των εθνικών ομάδων, η Γιουβέντους έχει να αντιμετωπίσει τις Αταλάντα (εκτός), Σασουόλο (εντός), Μπάγερν (εκτός) και Τορίνο (εκτός).

Ενα ματς εντός έδρας, τρία -και μάλιστα επικίνδυνα και τα τρία και όχι μόνο αυτό του Μονάχου- εκτός έδρας. Σε αυτούς τους αγώνες, όπως λέει η Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους θα έχει στάνταρ επτά ποδοσφαιριστές στην 11άδα: Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και θα γίνουν οκτώ όταν επιστρέψει και ο Κιελίνι.

Αυτοί είναι ο βασικός κορμός, αυτοί θα αναλάβουν να καθαρίσουν τον επόμενο μήνα, ο οποίος είναι εξαιρετικά σημαντικός όχι μόνο για το Champions League με τη ρεβάνς του Μονάχου αλλά και για την μάχη του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, άλλωστε, η Νάπολι έχει αρκετά πιο εύκολο πρόγραμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου