4 Μαρ 2016

Ο Κόντε θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Κουαδράδο

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι αλλά ο Κολομβιανός επανέλαβε ότι είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους.

Το γράψαμε και πριν λίγες μέρες ότι η διαφιανόμενη πρόσληψη του Κόντε στην Τσέλσι θα τον φέρει, είτε έτσι είτε αλλιώς, απέναντι από την Γιουβέντους σε μεταγραφικά θέματα. Ενα από αυτά είναι του Κουαδράδο, ποδοσφαιριστή που πάντα εκτιμούσε ιδιαίτερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ένας από τους λόγους που τσακώθηκε με τον Μπέπε Μαρότα αφορούσε στο γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό να αγοράσουν οι μπιανκονέρι τον ποδοσφαιριστή από την Φιορεντίνα, η οποία τον πούλησε στους Λονδρέζους για 35 εκατ. ευρώ.

Τώρα, με τον Κόντε να είναι ένα βήμα από την Τσέλσι, είναι ένα θέμα τι θα γίνει το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Κουαδράδο στη Γιούβε. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει καταλήξει ακόμη στο αν θεωρεί απαραίτητη ή όχι την παραμονή του Κολομβιανού και για τα επόμενα χρόνια αλλά ο ίδιος -ο οποίος πριν μήνες είχε πει ότι προτιμά να παραμείνει μπιανκονέρο- ρωτήθηκε ξανά για το τι θέλει να γίνει το καλοκαίρι.

«Αν θα είμαι στην Τσέλσι με τον Κόντε; Είμαι πολύ ήρεμος, σκέφτομαι μόνο το πώς θα ολοκληρώσω με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους, στην οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δούμε...», είπε στη Mediaset.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου