14 Μαρ 2016

Ο Ντιμπάλα κατατάσσεται σε μια υποθετική παγκόσμια ιεραρχία

Το ταλέντο του Πάουλο Ντιμπάλα και η φετινή εκπληκτική χρονιά που κάνει στη Γιούβε, τον έχουν ανεβάσει στον αφρό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Νομίζω πως είναι ήδη μέσα στους ισχυρότερους. Αν κοιτάξεις μεταξύ ποιότητας και ηλικίας, είναι ο καλύτερος του κόσμου. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Αλέγκρι που τον έχει δουλέψει πολύ καλά», είπε ο πρώην επιθετικός της Ιντερ Εβαρίστο Μπεκαλόζι, όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα της η Gazzetta dello Sport. Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και οι δηλώσεις Καπέλο-Ρανιέρι για τον Αργεντίνο.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ρόμα Αμπελ Μπάλμπο, με τη σειρά του, τόνισε στο σχετικό αφιέρωμα της ιταλικής εφημερίδας: «Είναι ήδη μέσα στο Top 10 των καλύτερων επιθετικών του κόσμου. Σήμερα, οι παίκτες που είναι μπροστά του είναι οι Μέσι, Κριτιάνο Ρονάλντο όπως και ο Ιγκουαΐν, λόγω ωριμότητας, αλλά και οι Σουάρες, Ιμπραΐμοβιτς, Λεβαντόφσκι. Είναι άδικο όμως να τον συγκρίνουμε με αυτούς γιατί οι άλλοι είναι ώριμοι. Ο Πάουλο είναι νέος».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_84.html
«Κανείς στην ηλικία των 22 ετών δεν έχει δείξει ότι έχει τη δική του τεχνική και προσωπικότητα…». Φάμπιο Καπέλο και Κλαούντιο Ρανιέρι αποθέωσαν τον Πάουλο Ντιμπάλα, προβλέποντας ότι σύντομα θα είναι... ο καλύτερος όλων! [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου