12 Μαρ 2016

Στο 50-50 η συμμετοχή του Κιελίνι στο Μόναχο

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα κριθεί η παρουσία ή όχι του Κιελίνι στο Μόναχο ενώ για τον Μάντζουκιτς δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Ο Μαξ Αλέγκρι προτίμησε να ξεκουράσει τους Πογκμπά και Λιχτστάινερ στον αγώνα με την Σασουόλο ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Κιελίνι, αποφεύγοντας να ρισκάρει το παραμικρό.

Οταν ρωτήθηκε μετά το ματς για να το αν θα είναι έτοιμος για την ρεβάνς με την Μπάγερν, ο Μαξ είπε ότι «δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, αν τα καταφέρει έχει καλώς, αν όχι θα παίξει κάποιος άλλος».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν το Sky Italia και η Mediaset, όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Κυριακής, με την Γιουβέντους πάντως να μην έχει διάθεση να ρισκάρει, αν δεν είναι 100% καλά ο Κιελίνι.

Σε ό,τι αφορά τον Μάντζουκιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά με την Σασουόλο και αποχώρησε κουτσαίνοντας, ο Αλέγκρι είπε ότι ήταν καθαρά θέμα κούρασης αφού ο Κροάτης σε ακόμη ένα ματς ήταν παντού, ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του και βοηθώντας παράλληλα και στο μαρκάρισμα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, επομένως, για τον αγώνα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου