17 Μαρ 2016

Οι αιχμές του Μαρότα και οι «περίεργες» αποφάσεις από τη στιγμή που η Ιταλία πλησίασε την Αγγλία στη βαθμολογία της UEFA

Είχαμε γράψει πριν και μετά το πρώτο ματς κάποια πράγματα για τον Πιερλουίτζι Κολίνα και τις διαιτησίες των ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη... Τώρα τα είπε και ο Μπέπε Μαρότα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έδωσε συγχαρητήρια σε προπονητή και ποδοσφαιριστές για όσα έδειξαν στα δύο ματς με την Μπάγερν και ειδικά χθες στο Μόναχο και στη συνέχεια έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, σε αυτά τα σχεδόν έξι χρόνια που βρίσκεται στο Τορίνο.

Μίλησε για την διαιτησία, πιάνοντας όμως γενικά το θέμα για τις ιταλικές ομάδες καθώς από την στιγμή που η Ιταλία πλησίασε την Αγγλία στη βαθμολογία της UEFA και απειλεί να της πάρει το 4ο εισιτήριο για το Champions League, έχουμε δει διάφορες περίεργες αποφάσεις στους αγώνες όλων των ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη.

«Αρχικά, θέλω να υπογραμμίσω την δουλειά που έκανε ο προπονητής και την εμφάνιση της ομάδας παρά τα προβλήματα που υπήρχαν. Από εκεί και πέρα, λυπάμαι για το σοβαρό λάθος που έγινε με την ακύρωση του κανονικού γκολ του Μοράτα, ή για το καθαρό φάουλ που έγινε στον Πογκμπά, με τον διαιτητή στο ένα μέτρο, στη φάση από την οποία ξεκίνησε η αντεπίθεση του 4-2. Η εικόνα δείχνει καθαρά τι έγινε, θέλω να κάνω μόνο ένα σχόλιο: Πρέπει να προστατευτεί το ιταλικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο. Δεν ψάχνω άλλοθι, υπογραμμίζω το γεγονός ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν προστατεύεται σε διεθνές επίπεδο. Στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν είδαμε διάφορες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος μας. Επαναλαμβάνω, πρέπει να προστατευτεί το ιταλικό ποδόσφαιρο, μιλάω για το ranking της UEFA».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρότα αναφέρεται στην ιταλική ομοσπονδία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Κάρλο Ταβέκιο, με τον οποίο οι σχέσεις της Γιούβε είναι οι χειρότερες, καθώς αποδεικνύεται αδύναμος σε σχέση με προέδρους ομοσπονδιών άλλων χωρών.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_551.html
Να γιατί βγάζουν άκυρα τα δύο γκολ των Γερμανών οι Ιταλοί. Η Γιουβέντους ως μεγάλη ομάδα δεν είπε τίποτα για τη διαιτησία μετά το ματς με την Μπάγερν, αν και υπάρχουν τρεις φάσεις που φέρνουν στο στόχαστρο των ΜΜΕ τον Πιερλουίτζι Κολίνα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/tuttosport_21.html
Η Tuttosport βγάζει στη σέντρα τον Κολίνα και του στέλνει μήνυμα πριν το Γιούβε-Μπάγερν. Μήνυμα προς τον Πιερλουίτζι Κολίνα στέλνει η Tuttosport μέσω του σημερινού της πρωτοσέλιδου και ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν. [Ολόκληρο το θέμα +]
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου