17 Μαρ 2016

Έναν κοινό εχθρό φωτογραφίζουν και οι τρεις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες στα πρωτοσέλιδά τους

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων, μετά τον αποκλεισμό στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Οι τρεις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες υποδέχθηκαν τον αποκλεισμό της Γιουβέντους με πίκρα, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια της παρά τα προβλήματα που υπήρχαν με τις σημαντικές απουσίες.

Ας δούμε τι γράφουν αναλυτικά...


Tuttosport: «Δεν είναι δίκαιο. Η Γιούβε κυριάρχησε στο Μόναχο για περισσότερο από μία ώρα, πήγε στο 2-0 παρά το κανονικό γκολ του Μοράτα που ακυρώθηκε, είχε δοκάρι με τον Κουαδράδο και μετά δέχθηκε την επιστροφή της Μπάγερν, η οποία ισοοφάρισε στο 91' και απέκλεισε τους μπιανκονέρι στην παράταση. Εξαλλος με τον διαιτητή ο Μαρότα καθώς χαρίστηκε και μια αποβολή σε έναν Γερμανό: "Είναι ώρα το ιταλικό ποδόσφαιρο να προστατευθεί περισσότερο"».


Gazzetta dello Sport: «Ετσι είναι σκληρό... Οι μπιανκονέρι ισοφαρίστηκαν 2-2 στο 91' και ηττήθηκαν στην παράταση 4-2. Μια σπουδαία Γιούβε έφτασε τόσο κοντά στην μεγάλη ανατροπή και είναι έξαλλη με τον διαιτητή: 2-0 και κανονικό γκολ ακυρώθηκε. Οφσάιντ; Οχι. Τι μεγάλο λάθος στο γκολ του Μοράτα και δεν ήταν το μόνο. Οργή Μαρότα: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο πρέπει να προστατευθεί στην Ευρώπη". Μαξ και Τζίτζι: "Περήφανοι για αυτή την ομάδα"».


Corriere dello Sport: «Εξαλλη Γιούβε! Champions: Η Μπάγερν στην παράταση (4-2), ο διαιτητής καταστροφικός. Οι μπιανκονέρι ισοφαρίστηκαν στο 91', το κανονικό γκολ του Μοράτα ακυρώθηκε. Ο Κίμιχ έπρεπε να αποβληθεί. Οργή Μαρότα: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν προστατεύεται"».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου