17 Μαρ 2016

Θα παίξει ο Ντιμπάλα στο ντέρμπι με την Τόρο;

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είδε από το σπίτι του το ματς στο Μόναχο, δήλωσε υπερήφανος για την Γιουβέντους και... τρέχει για το ντέρμπι της Κυριακής με την Τορίνο.

Ο Αργεντίνος έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς επειδή, όπως είπε ο Μαξ Αλέγκρι, υπήρχε ο κίνδυνος να πάθει ζημιά και να πρέπέι να μείνει εκτός για 1,5 μήνα. Κάτι που θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα για τους μπιανκονέρι ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Ο Ντιμπάλα παρακολουθούσε ως οπαδός από το σπίτι του την προσπάθεια των συμπαικτών του στην Allianz Arena και μετά την λήξη έγραψε στο Twitter: «Υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Αφού πέρασε αυτό, η προσοχή του Αργεντίνου πλέον στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τορίνο, στο οποίο θέλει οπωσδήποτε να παίξει. Αυτοί που θα αποφασίσουν, όμως, είναι οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου.

Ο Ντιμπάλα σήμερα Πέμπτη έκανε ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση του θα παρακολουθείται καθημερινά, με τον Αλέγκρι να έχει πάρει την απόφαση του: Κανένα ρίσκο για κανέναν, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, παίζουμε για το νταμπλ οπότε πρέπει να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σοβαρή ζημιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου