Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Εντονη κριτική Αλέγκρι σε Πογκμπά: Σταμάτησε να παίζει στο δεύτερο ημίχρονο

Ευχαριστημένος μόνο για τους τρεις βαθμούς είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που θεωρεί πως μπορούσε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο προπονητής της Γιουβέντους, μεταξύ άλλων, άσκησε έντονη κριτική στον Πολ Πογκμπά.

«Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ στην αρχή», είπε αρχικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος για τον Αντρέα (Μπαρτζάλι) ενώ ο Μάριο (Λεμινά) πέτυχε ένα μεγάλο γκολ. Οι μεγάλες ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ από το πουθενά και να βγουν από το αδιέξοδο».

Αίσθηση έκανε το σχόλιο του προπονητή για τον Πογκμπά. Όχι για το αν είχε δίκιο ή άδικο αλλά γιατί σπάνια κριτικάρει τους παίκτες του, του οποίους συνηθίζει να καλύπτει στις συνεντεύξεις Τύπου.

«Ο Πογκμπά είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν παίζει απλά και συγκεντρωμένα», είπε ο κόουτς και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ένιωσε κλεισμένος και τα παράτησε. Σταμάτησε να προσπαθεί και ουσιαστικά σταμάτησε να παίζει».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος και από τον Μάντζουκιτς, ο Αλέγκρι απάντησε: «Είναι ένας τύπος ποδοσφαιριστή που θέλουμε. Εργάζεται σκληρά για την ομάδα και έχει έντονη προσωπικότητα. Εχει όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά ώστε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου