6 Μαρ 2016

Επαγγελματικό πέρασμα από το Μπέργκαμο για τη Γιούβε

Στο +3 ξανά η Γιουβέντους που επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-2 μέσα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα. Οι μπιανκονέρι αφού παρουσίασαν διαφορετική εικόνα μετά το ματς του κυπέλλου, έστειλαν μήνυμα πως χάρες και λάθη δεν υπάρχουν στο σημείο που βρισκόμαστε.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις ή πειράματα, δείχνοντας σε ποιους έχει εμπιστοσύνη και ποιοι αναμένεται να τραβήξουν την ομάδα στην πλάτη του μέχρι το τέλος.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή. Μπορεί η νίκη να ήταν απολύτως δίκαιη και ο Μπουφόν δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αλλά βασικές μονάδες δεν τράβηξαν όσο θα περιμέναμε. Το θέαμα μέτριο και η Γιουβέντους έπαιξε όσο χρειαζόταν ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα δύο της αναμέτρησης σημειώθηκαν από ποδοσφαιριστές που… δεν σκοράρουν. Ο Αντρέα Μπαρτζάλι άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Λεμινά στο 86’ με μία όμορφη προσωπική ενέργεια αφού άδειασε πρώτα δύο αμυντικούς των γηπεδούχων.

Ακόμη κι έτσι όμως, φαίνεται πως η ομάδα βρίσκει λύσεις και βλέπει δίχτυα. Η 28η αγωνιστική δεν επεφύλασσε εκπλήξεις. Η Νάπολι κέρδισε εντός έδρας χθες την Κιέβο Βερόνα με 3-1, η Γιούβε εκτός της Αταλάντα. Υπολείπονται 10 αγωνιστικές και η μάχη μεταξύ των μπιακονέρι και των παρτενοπέι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου