Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Εξελίξεις στη Μίλαν που της απομένει ο τελικός κυπέλλου με τη Γιούβε

Μαθηματικά μπορεί να έχει ελπίδες να κατακτήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League αλλά ουσιαστικά και οι ίδιοι οι Μιλανέζοι γνωρίζουν πως ούτε του χρόνου θα αγωνίζονται στην ελίτ της Ευρώπης.

Το κλίμα στους ροσονέρι μόνο καλό δεν είναι και όπως αποκαλύπτει ο Αλεσάντρο Αλκιάτο, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος θεωρείται από τους καλά ενημερωμένους στα θέματα της Μίλαν και εξηγεί πως ο σημαντικότερος λόγος είναι πως ο προπονητής δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με το σύστημα και το στυλ παιχνιδιού που ακολουθεί.

Μάλιστα, ο Αλκιάτο αναφέρει πως η διοίκηση δε θα μπει καν στη διαδικασία να προβάλει αντίσταση ή να μεταπείσει τον Μιχαΐλοβιτς που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, μετράει ημέρες στο Μιλάνο. Και όλα αυτά, τη στιγμή που στους  ροσονέρι έχει απομείνει μόνο ένας στόχος: ο τελικός του κυπέλλου με τη Γιούβε.

Ο ίδιος ο Μιχαΐλοβιτς απάντησε στο δημοσίευμα με επιθετικό τόνο λέγοντας: «Πάντα κάτι πρέπει να συμβαίνει για να μην έχουμε ήρεμες μέρες. Έχω επαφή με τη διοίκηση και συνεχίζω να δουλεύω για το μέλλον της Μίλαν. Λυπάμαι που αρκούσε μια ήττα για να προκύψει όλο αυτό το θέμα για το μέλλον μου. Όλα τα σενάρια που έχουν γραφτεί και ακουστεί είναι αβάσιμα. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου και συνεχίζω με ψηλά το κεφάλι. Πάντοτε κρατούσα το λόγο μου είχα αρχ…α. Πρώτα είμαι άντρας κι έπειτα προπονητής. Μπορεί κάποιος να με αμφισβητήσει ως προπονητή, αλλά όχι ως άντρα».

Το κλίμα στα αποδυτήρια της αντιπάλου των μπιανκονέρι στο φινάλε του Coppa Italia της 21ης Μαΐου μυρίζουν μπαρούτι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου