9 Μαρ 2016

Οι δύσκολες στιγμές του Λεμινά στην κερκίδα και η δίψα για να κερδίσει το στοίχημα

Μάριο Λεμινά, η επιστροφή! Ετσι αρχίζει το θέμα στο calciomercato.com για τον ποδοσφαιριστή που είναι δανεικός από την Μαρσέιγ στη Γιουβέντους.

Μετά από ένα θετικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε δυνατός και σκόραρε στο Μπέργκαμο κλειδώνοντας τη νίκη για τους μπιανκονέρι.

«Εχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και βρίσκεται στο 100% της φόρμας του. Είναι έτοιμος να παίξει για την ομάδα», δηλώνει ο Ιβάν Λε Μι, αντιπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, στο ιταλικό σάιτ.

«Παρακολουθώντας όλο αυτό το διάστημα τους συμπαίκτες του από την κερκίδα δεν ήταν τίποτα εύκολο, ειδικά μετά το πειστικό ξεκίνημα που έκανε στην αρχή της σεζόν», συνέχισε να λέει ο εκπρόσωπος του Λεμινά, «απέδειξε πως μπορεί να παίξει παντού στο κέντρο, όχι μόνο μπροστά από την αμυντική γραμμή. Ο Αλέκρι μπορεί να βασιστεί σε αυτόν».




Ποια θα είναι η συνέχεια για τον Λεμινά; Κανείς δεν το ξέρει. «Ο Μάριο έχει μεγάλο κίνητρο. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει το ντρεμπλ. Η Γιουβέντους είναι μία καταπληκτική ομάδα που πρέπει πάντα να βγαίνει νικήτρια. Δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα ο Μάριο και θέλει να το πετύχει με τη Γιούβε», είπε ο Λο Μι.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή συνέχισε λέγοντας: «Έχει επικεντρωθεί μόνο σε ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος, πάντως, θέλει να μείνει στη Γιουβέντους. Αγαπά την Ιταλία, αγαπάει το Τορίνο. Το σημαντικότερο είναι πως αισθάνεται πολύ όμορφα σε αποδυτήρια που είναι γεμάτα με πρωταθλητές».

«Μιλάω συχνά με τον Φάμπιο Παρατίτσι», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Στη Γιουβέντους τον αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα και τον βοήθησαν ώστε να προσαρμοστεί σωστά. Θα συζητήσουμε όλες τις κινήσεις στο τέλος της σεζόν».





Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus_67.html
Παίκτες που απογοητεύουν, παίκτες που δεν είναι σίγουροι στην αυριανή Γιουβέντους. Η τραγική εμφάνιση της Γιουβέντους στη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ιντερ είναι δεδομένο ότι θα έχει επιπτώσεις για κάποιους. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου