3 Μαρ 2016

Η φημολογία για αλλαγή έδρας στον τελικό του Coppa Italia

Το ζευγάρι του τελικού βγήκε και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη προς το παρόν ότι θα τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας.

Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση των ημιτελικών, ήταν φανερό ότι το ζευγάρι του τελικού, που θα γίνει στις 21 Μαΐου, θα το αποτελούσαν δύο ομάδες του βορρά. Αυτό προκάλεσε και τις σχετικές φήμες περί αιτήματος για αλλαγή της έδρας, με τον τελικό να μεταφέρεται από το Ολίμπικο της Ρώμης στο Σαν Σίρο του Μιλάνο.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται πιθανό, όχι γιατί θα είχαν πρόβλημα οι ομάδες (μισά-μισά θα ήταν τα εισιτήρια) αλλά επειδή αφενός η Ομοσπονδία θέλει να μείνει πιστή στην απόφαση για διεξαγωγή του τελικού πάντα στην πρωτεύουσα, αφετέρου επειδή το Σαν Σίρο θα ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League που είναι προγραμματισμένος λίγες μέρες μετά.


3 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΓΙΕΡΝ, (ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΑΜΕ RIDICOLO ΣΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.., ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ), ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ...!! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΟ... Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ``L RIDICOLO DEI RIDICOLI``..!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ!! ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΤΕ ΕΔΩ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς με τη σειρά μας θα επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε και χθες.

      α) Ολοι έχουν τις κακές τους ημέρες
      β) Αν η ομάδα πάρει το νταμπλ στην Ιταλία, κανείς δε θυμάται αυτό το παιχνίδι. Ούτε καν οι αντίπαλοί μας.

      Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

      (Ενημερωτικά: το σχόλιό σου αφού ήταν ακριβώς το ίδιο, δημοσιεύθηκε στο πιο πρόσφατο θέμα και όχι σε όλα)

      Διαγραφή
  2. Λογικό είναι μετά από ένα τέτοιο απίστευτο σερί νικών,που θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια να παρουσιάζεις σημάδια υψηλής κόπωσης.Να μην είμαστε επικριτικοί με την ομάδα μας τη στιγμή που μας χάρισε τέτοια εκπληκτική περσινή χρονιά,είναι μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους και απλά είχε μία κακή βραδιά.Τα πανηγύρια δεν αργούν και μην προεξοφλούμε το ματς μέσα στην Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή